Antena Meniu Search
x

Video Jazz in the Park. Clujenii au avut parte de muzică bună în incinta celui mai vechi muzeu în aer liber din România

Muzeul Etnografic din Cluj-Napoca s-a transformat în acest weekend într-un tărâm al jazz-ului. Aici are loc cea de-a zecea ediţie a festivalului Jazz in the Park. Gospodăriile și colinele celui mai vechi muzeu în aer liber din România s-au transforma în scene. Iar muzica bună, dar şi diversele activităţi şi ateliere au făcut ca biletele să se epuizeze rapid. 

de Redactia Observator

la 04.09.2022, 09:54

Vezi și

Fie că abia au descoperit genul, ori că le curge jazzul prin sânge de o viaţă, sute de iubitori ai muzicii au venit la cea de-a zecea ediţie a Jazz in the park. Anul acesta, scenele au fost amplasate tot în faţa caselor tradiţionale din Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

Alin Vaida, director "Jazz in The Park": "Noi am ajuns aici în 2022 în contextul pandemiei când trebuia să avem un spaţiu îngrădit că să putem controla numărul de participanţi. Ne-a plăcut atât de mult încât ne-am decis să rămânem." 

"Mie îmi place super mult vibe-ul și îmi place că s-a mutat aici la muzeu că mergea super bine cu muzica. Muzica e mult mai liniștită și nu e basul acela continu pe care îl auzi și 3 zile după ce ai plecat de la festival, asta îmi place foarte mult." 

"E mult mai relaxant decât alte festivale, și e repetitiv, fiecare concert e diferit decât altele, decât la Untold care pe scena principală era aceeași muzică, e mult mai special." 

În fiecare colţ al festivalului au fost activităţi pe gustul fiecărui participant. Cei mici au învăţat chiar şi să cânte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » Jazz in the Park. Clujenii au avut parte de muzică bună în incinta celui mai vechi muzeu în aer liber din România