Meniu
Search
x

Video Jazz in the Park. Clujenii au avut parte de muzică bună în incinta celui mai vechi muzeu în aer liber din România

Muzeul Etnografic din Cluj-Napoca s-a transformat în acest weekend într-un tărâm al jazz-ului. Aici are loc cea de-a zecea ediţie a festivalului Jazz in the Park. Gospodăriile și colinele celui mai vechi muzeu în aer liber din România s-au transforma în scene. Iar muzica bună, dar şi diversele activităţi şi ateliere au făcut ca biletele să se epuizeze rapid. 

De Redactia Observator la 04.09.2022, 09:54
Vezi și

Fie că abia au descoperit genul, ori că le curge jazzul prin sânge de o viaţă, sute de iubitori ai muzicii au venit la cea de-a zecea ediţie a Jazz in the park. Anul acesta, scenele au fost amplasate tot în faţa caselor tradiţionale din Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

Alin Vaida, director "Jazz in The Park": "Noi am ajuns aici în 2022 în contextul pandemiei când trebuia să avem un spaţiu îngrădit că să putem controla numărul de participanţi. Ne-a plăcut atât de mult încât ne-am decis să rămânem." 

"Mie îmi place super mult vibe-ul și îmi place că s-a mutat aici la muzeu că mergea super bine cu muzica. Muzica e mult mai liniștită și nu e basul acela continu pe care îl auzi și 3 zile după ce ai plecat de la festival, asta îmi place foarte mult." 

"E mult mai relaxant decât alte festivale, și e repetitiv, fiecare concert e diferit decât altele, decât la Untold care pe scena principală era aceeași muzică, e mult mai special." 

În fiecare colţ al festivalului au fost activităţi pe gustul fiecărui participant. Cei mici au învăţat chiar şi să cânte.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Travel » Jazz in the Park. Clujenii au avut parte de muzică bună în incinta celui mai vechi muzeu în aer liber din România