Antena Meniu Search
x

Video Numărul turiştilor care şi-au făcut vacanţa în România a crescut cu 56% faţă de anul trecut. Lista celor mai populare destinaţii

Mulţi dintre noi am ales anul acesta concediile în ţară. Dar şi turiştii străini au vizitat România în număr mai mare faţă de anul trecut. Asta arată cel mai recent studiu al Institutului Naţional de Statistică.

Alin Stan
de Alin Stan

la 10.10.2021, 09:02

Vezi și

Potrivit Institutului Naţional de Statistică, în prima jumătate a anului 2021, numărul turiştilor cazaţi în hotelurile din România a crescut cu 56%, mai mult ca aceeaşi perioadă a anului trecut. Din acest procent, 8% sunt turişti străini.

Citește și: Locuri de vizitat toamna în București. Unde poți să găsești peisaje de poveste

Cele mai căutate destinaţii sunt oraşe precum Constanţa, Braşov, Sibiu sau Cluj. De asemenea, cea mai mare creştere a numărului turiştilor străini s-a înregistrat în luna iulie 2021, aproape dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Durata medie a sejurului a fost de două nopţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Travel » Numărul turiştilor care şi-au făcut vacanţa în România a crescut cu 56% faţă de anul trecut. Lista celor mai populare destinaţii