Antena Meniu Search
x

Video Oferte de minivacanţă la munte. Cât costă un sejur pe Valea Prahovei de 3 nopţi cu demipensiune de 1 Mai şi de Paşte

Mai sunt două săptămâni până la minivacanţă, iar mulţi turişti şi-au rezervat deja sejurul la munte.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 17.04.2024, 09:16

Vezi și

Într-un hotel dotat cu 4 stele pentru o şedere minimă de 3 nopţi între 29 aprilie şi 3 mai pentru că aşa sunt cele mai multe pachete făcute separat pentru 1 Mai şi pentru Paşte, preţul este de la 189 de euro de persoană  pentru cele 3 nopţi de cazare, tarif în care sunt incluse serviciile de cazare, mic dejun şi prânzul în aceeaşi masă pe 1 Mai, "Brunch muncitoresc" i-au spus gazdele şi este inculs şi un voucher SPA în valoare de 25 de euro.

Tarifele, puţin mai mari de Paşte

Dacă ne referim pe de altă parte la vacanţa de Paşte, tarifele pentru acelaşi tip de servicii sunt puţin mai mari de la 289 de euro de persoană pentru acelaşi pachet minim de şedere de 3 nopţi, între 3 mai şi 7 mai. În acest pachet sunt incluse serviciile de cazare, demipensiune, brunch-ul de Paşte, acea masă între mic dejun şi prânz. De asemenea sunt incluse activităţi pentru copii şi voucherul SPA.

Dacă comparăm preţurile pentru această minivacanţă cu cele de anul trecut, constatăm faptul că ajustările sunt nu foarte mari, undeva în jurul valorii de 10% pentru hotelierii care au făcut astfel de ajustări. Locuri cu siguranţă mai sunt, iar cele mai frumoase locuri de cazare sunt ca de obicei pe Valea Prahovei sau în Poiana Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Travel » Oferte de minivacanţă la munte. Cât costă un sejur pe Valea Prahovei de 3 nopţi cu demipensiune de 1 Mai şi de Paşte