Antena Meniu Search
x

Video Oferte de vacanţă pentru vara 2022. Preţuri şi de 3 ori mai mici faţă de vârful de sezon pentru rezervările făcute acum

Pe principiul "Românul își face iarnă car şi vara sanie", când ne putem alege mai bine vacanţa de vară decât... iarna? Acum sunt cele mai avantajoase oferte. Ce spun cei de la agenţiile de turism aflaţi din materialul video de mai jos. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 10.01.2022, 13:57

Vezi și

Managerii agenţiilor de turism spun că cei care vor să îşi cumpere o vacanţă acum au parte de reduceri între 10 şi 20%, dar pot găsi şi oferte mult mai avantajoase, mega-oferte cu discounturi de până la 60-70%. Vorbim însă aici de vacanţe care sutn valabile pentru a fi achiziţionate doar câteva zile, aşadar trebuie să fiţi pe fază.

La un hotel de 4 stele de exemplu, pentru un sejur de 3-5 nopţi, preţurile pornesc de la 200-250 de lei pe noapte pentru lunile mai-iunie şi ajung la 500 de lei pentru vârful de sezon. La un hotel de 3 stele preţurile pronesc de la 100-150 de lei. Vorbim aşadar despre tarife care sunt foarte avantajoase dacă sunt achiziţionate acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Travel » Oferte de vacanţă pentru vara 2022. Preţuri şi de 3 ori mai mici faţă de vârful de sezon pentru rezervările făcute acum