Antena Meniu Search
x

Video Oferte pentru minivacanța de 1 Decembrie. Cât costă o noapte de cazare în Maramureș, cu spa și telescaun incluse

Cei care vor să profite de vacanţa elevilor de la sfârșitul lunii octombrie, o premieră în învăţământ, pot face lucrul acesta. Hotelierii de la malul mării, dar şi de la munte, au pregătit deja oferte. Şi finalul lunii noiembrie se anunţă promiţător: încă un weekend prelungit

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 14.10.2022, 20:43

Vezi și

Vacanţa şcolară de la finalul acestei luni poate fi un bun prilej de călătorie cu familia. Părinții care își pot lua concediu caută deja oferte la mare. 

Elena Drăghici, manager hotel: Tarife pornind de la 220 de lei pe noapte, iar a doua noapte cu un discount de 50%, iar la restaurant le oferim un discount de 10% pentru consumaţie. Pentru minivacanţa din noiembrie-decembrie, ne-am gandit să lansăm oferta două nopţi, plus una gratuit.

La un alt hotel din Mamaia, pachetele includ surprize pentru copii, dar și pentru adulți. Pentru două nopți de cazare cu acces la Spa şi vizite incluse la delfinariu și la microrezervaţie, tarifele pornesc de la 900 lei. În Eforie, o noapte de cazare pornește de la 370 de lei.

Mihaela Clima, șef recepție: Copiii au gratuitate la cazare şi la mese, dar şi accesul la SPA este inclus.

Pe acelaşi subiect

Indiferent de vreme, restaurantele cu specific pescăresc sunt deschise. Iar priveliștea de pe faleză completează perfect meniul. 

Ce oferte sunt pentru minivacanța de 1 Decembrie - Ziua Națională a României

Pentru minivacanţa de Ziua Națională a României, Maramureșul rămâne una dintre cele mai căutate destinații. La cota 1.000, în stațiunea Șuior, toate locurile de cazare au fost deja ocupate. Camere libere se mai găsesc doar la baza pârtiei.

Horia Buhan, director marketing unitate de cazare: O noapte de cazare cu pensiune completă, acces la centru spa, urcare cu telescaunul la cota o mie este la 230 de lei de persoană, pe zi.

La mare căutare, pe lângă aerul curat de munte, sunt bucatele tradiționale, care fac parte din specialitatea casei. Mai exact, "slăninuţă, tobă, cârnaţi de casă afumaţi, şunculiţă, brânză telemea şi jumări".

Iar cine își dorește o locație exclusivistă, într-o atmosferă de castel, are de unde alege. 

Sorin Sâncreian, administrator unitate de cazare: Oferta este în jur de 2.000 de lei, pachetul include pe lângă cazare, toate mesele, băuturi precum şi vizite în maramureşul istoric.

La baza pârtiilor de schi, cazarea costă aproximativ 300 de lei pe noapte. Micul dejun și accesul la SPA sunt incluse în preţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Travel » Oferte pentru minivacanța de 1 Decembrie. Cât costă o noapte de cazare în Maramureș, cu spa și telescaun incluse