Antena Meniu Search
x

Video Pârtia ideală pentru schi, acaparată de turişti în plin sezon. Nici rafalele de vânt de 70 km/oră nu stau în calea distracţiei

Ninge si la munte unde s-a depus deja un strat gros de zăpadă. Temperaturile au scăzut semnificativ iar în zona montană nu vor trece astăzi de minus 8 grade Celsius. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 20.01.2024, 13:38

Vezi și

S-a oprit ninsoarea de ceva vreme în Rânca, ba chiar avem parte de câteva raze de soare şi după cum ştim dej iarna este bucuria turiştilor, iar acest weekend nu face excepţie. Iubitorii sporturilor de iarnă se bucură pe pârtia M1 din centrul staţiunii Rânca de câteva ture pe schiuri sau pe placa de snowboard.

Frigul de afară e combătut cu băuturi calde, pe lângă multă mişcare. Meteorologii anunţă în continuare vreme rece la munte. Vor fi ninsori însoţite de vânt puternic, rafale de peste 70 km pe oră. Aşa că este esenţial să verificaţi prognoza meteo. Dacă sunteţi în căutare de pârtii perfecte pentru schi să ştiţi că şi în nordul ţării se schiază în condiţii excelente şi acolo stratul de zăpadă este de peste jumătate de metru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » Pârtia ideală pentru schi, acaparată de turişti în plin sezon. Nici rafalele de vânt de 70 km/oră nu stau în calea distracţiei