Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Pe pârtie, ca la plajă. Turiştii au profitat de vremea bună şi au schiat în costume de baie, în Poiana Braşov

Paştele, la munte sau la mare. Au fost şi 15 grade pe pârtiile din Valea Prahovei, astfel că turiştii au făcut plajă pe schiuri. Se vor putea bucura de sezon şi de preţuri mai mici până de 1 Mai. Iar la mare, a fost o zi perfectă: terasele şi falezele au fost pline. 

de Redactia Observator

la 15.04.2023 , 19:41

Pe pârtie, ca la plajă. La 2000 de metri altitudine, au fost două anotimpuri. 15 grade au fost astăzi la prânz în Poiana Braşov. Turiştii au profitat de zăpadă, dar şi de vremea superbă: au lăsat inhibiţiile deoparte şi au schiat în costume de baie.

TinereNoi mergem dimineaţa pe pârtie că e foarte tare zăpada, se poate schia în condiţii excelente. La prânz plecăm spre Constanţa şi facem şi o plajă. 

Reporter: Cum e zăpada?

Vezi și

Turişti: Dimineaţa e grozav. Acum s-a înmuiat. Dar compensează căldura!

Pe acelaşi subiect

Cinci pârtii sunt deschise în Masivul Postăvaru, iar turiştii au un motiv în plus să vină la schi. Tarifele sunt cu 20% mai ieftine de Paşte decât în plin sezon. Dacă în Poiana Braşov, stratul de zăpadă nu depăşeşte 50 de cm, în Sinaia atinge pe alocuri şi un metru.

Turişti: Suntem mari iubitori de zăpadă. Aşa că atât cât ţine zăpada, ţinem şi noi.

Andreea Petrescu, reporter Observator: Toate pârtiile de aici de la cota 2.000 din Sinaia sunt deschise, la fel şi instalaţiile pe cablu. Vorbim în total de 18 kilometri de pârtie.

15 pârtii vor rămâne deschise până la finalul lunii aprilie.

Plimbări "tradiţionale" pe faleză, la Constanţa

Dornici de briza mării, alţi turişti petrec Paştele pe litoral. Pentru unii e deja tradiţie.

TuriştiPlimbări cu barca alături de nepoţel şi copii. În fiecare an venim şi petrecem Paştele aici.  Îmi place mult aerul de mare, mă mă linişteste. 

Unii s-au hotărât pe ultima sută de metri să plece de acasă şi au avut noroc să mai prindă un loc de cazare. Hotelurile sunt pe jumătate pustii.

Anca Mihăilescu, reprezentant hotel: Sejur cu toate mesele incluse. În seara aceasta îi întâmpinăm pe oaspeţi cu ouă roşii şi alte bunătăţi. Iar mâine avem prânz tradiţional, şi cină cu muzică live. 

Faţă de anul trecut, tarifele pentru minivacanţa de Paşte s-au scumpit cu 35%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Travel » Pe pârtie, ca la plajă. Turiştii au profitat de vremea bună şi au schiat în costume de baie, în Poiana Braşov