Antena Meniu Search
x

Exclusiv Petrecere ca acasă, cu hore și muzică populară, pentru românii care au făcut Revelionul în Mauritius

De pe plajă, într-un paradis exotic, pentru românii care au petrecut Revelionul în Mauritius petrecerea a fost... aproape ca acasă. Gazdele le-au pus hore şi muzică românească pe care au dansat până la răsărit. Iar anul nou l-au sărbătorit cu artificii pe plajă şi o baie în piscină. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 01.01.2022, 19:54

Vezi și

Departe de casă, turişti din toată lumea au petrecut noaptea dintre ani pe plajă, în Mauritius. Startul petrecerii l-au dat localnicii, cu un dans tradiţional. Timiditatea s-a vindecat cu un pahar de şampanie şi turiştii s-au alăturat localnicilor la dans. Au învăţat rapid paşii şi nu s-au mai oprit până la miezul nopţii. 

Cântă cucu-n... Mauritius

De la petrecere n-au lipsit nici horele româneşti. Cu nisipul călduţ sub picioare, cu oceanul murmurând liniştit şi cu ochii pe cerul înstelat, miezul nopţii nopţii a venit cu o explozie de culoare. N-a durat mult până când petrecerea de pe plajă s-a mutat la piscină. După o noapte de pomină, a doua zi turiştii au lenevit la soare sau în piscină şi s-au răsfăţat cu delicatese ca la... Mauritius acasă. 

Shane, bucătar: Avem multe condimente în Mauritius. În ce am pregătit azi avem şafron, boia, lime, papaza verde şi coriandru.

Pe acelaşi subiect

Mauritius are multe de oferit, nu doar petreceri de neuitat şi mâncare delicioasă.

Fazlullah Cassoomally, manager de vânzări: Mauritius e o insulă foarte frumoasă, apa, nisipul şi mereu vreme bună, mereu! Peste toate acestea se adaugă şi ospitalitatea localnicilor.

Continuăm şi noi să explorăm insula Mauritius, în toată splendoarea ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Travel » Petrecere ca acasă, cu hore și muzică populară, pentru românii care au făcut Revelionul în Mauritius