Antena Meniu Search
x

Video Prinţul Charles a petrecut prima sa zi, din vizita oficială, în Covasna. Ce a făcut Alteţa regală în Valea Zălanului

Aflat în vizită oficială în România, prinţului Charles a petrecut prima sa zi în Covasna. După întâlnirile oficiale, alteţa sa regală s-a bucurat de odihnă la proprietatea din Valea Zălanului. Spre bucuria turiştilor, locuinţa poate fi închiriată atunci când prinţul nu se află în România. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 26.05.2022, 14:35

Vezi și

Alteţa sa regală a ajuns la Valea Zălanului în judeţul Covasna, miercuri seara.

Se bucură ca şi în anii trecuţi de tihna din inima naturii şi de pacea pe care un astfel de loc, izolat din judeţul Covasna îl oferă oricărui vizitator. 

Casele pe care prinţul Charles le are în România pot fi închiriate

Vorbim despre 3 case, cu un total de 7 camere, case care de altfel, în afara programului alteţei sale regale sunt disponibile turiştilor pentru închiriere.

Nu sunt singurele proprietăţi pe care le are moştenitorul coroanei britanice în zonă, în afară de Valea Zălanului, există şi proprietatea de la Viscri, din judeţul Braşov, de asemeni disponibilă turiştilor.

Alteţa sa regală este în România aproape an de an, din 1998 încoace. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Travel » Prinţul Charles a petrecut prima sa zi, din vizita oficială, în Covasna. Ce a făcut Alteţa regală în Valea Zălanului