Antena Meniu Search
x

Video Prinţul Charles nu pierde nicio secundă: obiectivele marcate în timpul vizitei sale private în România

Prințul Charles al Marii Britanii, aflat într-o vizită privată în România, a ajuns aseară şi la centrul pentru refugiaţi ucraineni organizat de autorităţile române la Romexpo.

de Redactia Observator

la 26.05.2022, 08:20

Vezi și

Alteţa Sa Regală a fost însoţit de Custodele Coroanei române, Margareta. Anterior, Prințul Charles a vizitat Palatul Elisabeta, reședința familiei regale a României. Prințul a fost primit ieri, la Palatul Victoria, de către premierul Nicolae Ciucă. Dar și de către președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. În cadrul întâlnirii, şeful statului român a transmis felicitări cu ocazia Jubileului de Platină al Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a.

Prinţul Charles vizitează des România

Moştenitorul coroanei britanice este prezent, din 1998 încoace, aproape în fiecare an în ţara noastră. Prinţul Charles deţine două proprietăţi în România: una în Valea Zălanului, judeţul Covasna, care este deschisă turiştilor, şi o alta în satul Viscri, judeţul Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Prinţul Charles nu pierde nicio secundă: obiectivele marcate în timpul vizitei sale private în România