Antena Meniu Search
x

Video Reacţia unui medic american, ajuns în România. Ce i-a convins pe mulţi turişti străini să petreacă aici de Crăciun şi Revelion

Stațiunea Sovata se va bucura de oaspeți în sezonul rece. Rezervările pentru Crăciun și Revelion sunt făcute în proporție de 90%, dar sunt hoteluri unde gradul de ocupare este chiar de 100%. Prețurile încep de la 150 de lei și pot ajunge la 800 de lei în hotelurile de patru stele. Foarte multe unități s-au pregătit cu pachete turistice.

de Sorin Tanţoş

la 23.11.2022, 08:32

Vezi și

Cei mai mulţi dintre turişti vin la Sovata pentru apa sărată, nămolul terapeutic şi aerul curat din jurul lacului Ursu. Dar nu numai. Aşa că ofertele sunt adaptate în funcţie de cerinţe. "S-au pregătit foarte multe entităţi cu pachete de wellness. Turiştii aleg în această perioadă Sovata pentru relaxare, pentru recreere", spune Istvan Csiki, reprezentant centru turistic Sovata. 

Oferte cazare de 1 Decembrie

Prețurile încep de la 150 lei și ajung la pragul de 800 de lei la hoteluri de patru stele. Pentru 1 Decembrie există oferte speciale. "Cu o cină tradiţională, cu mâncare specifică tradiţională, un program artistic special şi deosebit. Turiştii au acces gratuit la piscine, saune, sau sala de fitness", a precizat Gabriela Molnar, director economic hotel. Clienţii nu lipsesc. "Suntem din Republica Moldova şi venim de doi ani la Sovata", povestesc turişti de peste Prut, atraşi de "apele curative, timpul frumos"

Cine vrea să facă o călătorie în timp, în vremuri medievale, poate să-şi rezerve o vacanţă de Crăciun în Sighişoara. "O cameră deosebită este şi camera doi, camera frescă, pictată integral. Tavanul a fost casetat şi tot aşa a fost descoperită pictura", arată Mihalache Florin, reprezentant hotel.

Revelion 2023 la Sighişoara

În singura cetate medievală locuită din Europa, un pachet de Revelion poate să ajungă la 2.200 de lei. "Suntem din Argentina. Am venit să lucrăm aici, suntem doctori americani. De când am ajuns aici, locul ni s-a părut foarte primitor. Este frumos", mărturiseşte un turist străin. Rezervările pentru Crăciun și Revelion sunt făcute în proporție de 90%, dar sunt hoteluri unde gradul de ocupare este chiar de 100%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Travel » Reacţia unui medic american, ajuns în România. Ce i-a convins pe mulţi turişti străini să petreacă aici de Crăciun şi Revelion