Antena Meniu Search
x

Video Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"

Rimetea, unul dintre cele mai frumoase sate din România, se află în Alba şi atrage turişti din toate colţurile lumii. Oamenii sunt fascinaţi de frumuseţea si unicitatea locului, dar şi de casele desprinse parcă din ilustraţiile cărţilor poştale. Pe lângă toate acestea, vizitatorii pot alege şi o experienţă de neuitat, cum ar fi raftingul sau zborul cu parapanta. 

de Dorin Gâldău

la 26.05.2024 , 08:27

Localitatea pitorească, aşezată la poalele munţilor Trascău, unde se spune că soarele răsare de două ori, a ajuns cunoscută pe tot globul. Atracţiile nu lipsesc şi îi atrag pe turişti înapoi pe meleagurile de poveste, de fiecare dată.

Turist: Fratele meu mai mic are acum petrecerea de burcalci şi am vrut să facem ceva palpitant. 

Turist: Îmi place foarte mult Piatra Secuiului, cred că am făcut traseul de vreo 15 ori. Destul de greu, puţin abruptă panta, dar e destul de scurt, e foarte scurt.

Vezi și

Cazările pornesc de la 150 de lei pe noapte

Pe acelaşi subiect

Turiştii străini sunt fascinaţi de casele albe cu ferestre verzi şi muşcate la geam.

Turist străin: Sunt fascinante. Sunt unul dintre oamenii ăia, care fac poze la orice nu au mai văzut până acum şi chiar eram pe cale să fac câteva poze cu aceste case.

Administratorii pensiunilor s-au adaptat la cerinţele vizitatorilor şi au amenajat locuri de relaxare care îmbie la visare, mai ales că se pot admira piscurile semeţe ale Pietrii Secuiului. 

Preţurile la cazări pornesc de la 150 de lei pe noapte, fără mic dejun. Rimetea găzduieşte, pe parcursul sezonului, mai multe evenimente care atrag zeci de mii de turişti, în fiecare an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 27 voturi
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Travel » Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"