Antena Meniu Search
x

Relaxarea de weekend poate începe cu o ședință de yoga. "Aduce echilibru și energie"

Simţiţi că stresul a început să vă afecteze prea mult viaţa? Ceea ce vă trebuie este un dans energetic şi puţină yoga. Sunt soluţiile propuse de mai mulţi antrenori, care ţin astfel de cursuri în aer liber. Adunaţi într-o poiană din Dolj, cursanţii au luat primele lecţii. Pe lângă stres, aceştia vor să scape cu această ocazie şi de kilogramele în plus.

de Redactia Observator

la 25.07.2021, 10:31

Vezi și

Relaxarea de weekend nu înseamnă doar un sejur la mare sau la munte. Experienţa unei şedinţe de yoga începe dis de dimineaţă, în razele blânde ale soarelui şi pe colinele din Palilula. Pentru cursanţi, terapeuţii au pregătit un program uşor, de iniţiere în yoga. Ana Savovici îi îndrumă pe calea spre pacea interioară. Tehnicile care îşi au originile în India antică sunt recunoscute însă şi pentru benficiile asupra sănătaţii fizice. 

Reporter: Cine vine la evenimentele voastre de obicei? Cine sunt cei care vă caută? 

Ana Savovici, instructor: 90% sunt femei cele care ne caută. Yoga are beneficii atât în plan fizic cât şi în plan subtil. Aduce echilibru, energie, sănătatea articulaţiilor. 

Cadrul în care se desfăşoară evenimentul contribuie şi el la starea de bine. Aici, cursanţii iau micul dejun. Unul sănătos, cu fructe proaspete şi seminţe. După gustare, începe dansul. energetic. 

Pe acelaşi subiect

Andreea Bizera, terapeut: E important să fim nu doar noi în echilibru ci absolut lumea care e înconjoară. 

La finalul experienţei, tragem şi concluziile. 

Ileana, participant: Am probleme cu spatele şi am înţeles că e destul de bine pentru sănătate şi da, pot să spun că sunt încântată şi îmi doresc să mai particip la astfel de eveniomente 

Petrişor, participant: Am venit aici să mă regăsesc pe mine, în primul rând. Să îmi găsesc liniştea interioară, liniştea sufletească.

Potrivit specialiştilor, dacă astfel de practici sunt însoţite şi de o dietă sănătoasă, problemele pe care le aveţi cu greutatea corporală dispar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Relaxarea de weekend poate începe cu o ședință de yoga. "Aduce echilibru și energie"