Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Sportul nobil care îi aduce pe copii mai aproape de natură. Cât scot părinții din buzunar pentru pasiunea celor mici

În inima Bucovinei, turiştii şi localnicii se bucură de culorile toamnei şi de vremea frumoasă. la galop. Pădurile sunt pline de călăreţi care străbat traseele în lung şi în lat. 

de Redactia Observator

la 13.11.2022 , 20:35

Instructor: Eu am să-ţi arăt cum ţii mânuţele. Când ţinem dârlogii, uite, aşa trebuie să avem mâna. Degetul mic sub, degetul mare stă pe curea şi întotdeaua aici nu trebuie să fie larg, dar nu trebuie să tragem calul să simtă durere. Pe el îl cheamă Nepal şi îi spunem, Nepla! Hai spune-i ce vrei să facă. 

Echitaţia, un sport nobil îi aduce pe copii mai aproape de natură și de animale. 

Turistă: Iubeşte caii, pentru că îi place să petreacă mult timp în compania animalelor şi este o oază de linişte, aş putea spune, aici, şi de relaxare, ne încărcăm. Fetiţa dacă ar putea, ar sta aici 7 zile din 7 zile. 

Vezi și

Turistă: Venim foarte des. Le place foarte mult copiilor şi surorilor mele mai mici. 

Pe acelaşi subiect

Cuplu: Iubim animalele, în special caii. Şi o plimbare de duminică, ne relaxează. E prima dată când venim aici. 

Cât scot părinţii din buzunar pentru pasiunea copiilor

Cătălin Siminiuc, administrator centru de echitație: Venim la cai pentru că e contactul cu natura, e contactul cu un animal mare, frumos care e şi cuminte şi ne dă încredere. Încercăm să oferim tuturor un weekend altfel. 

După o tură în manej, se pleacă la plimbare prin pădure cu mic, cu mare. 

Angela Bertea, reporter Observator: O plimbare călare prin pădure durează minim o oră jumătate, timp în care ne putem conecta cu natura şi ne putem relaxa în compania căluţilor.

TuristăEste o anumită relaxare, este foarte frumos să te plimbi cu calul prin pădure. 

O plimbare de o oră şi jumătate prin pădure costă 150 de lei. Cei experimentaţi pot alege cătlătorii de 4-5 ore pentru 300 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Travel » Sportul nobil care îi aduce pe copii mai aproape de natură. Cât scot părinții din buzunar pentru pasiunea celor mici