Antena Meniu Search
x

Video Escapada perfectă pentru un weekend reuşit: drumeţii, cursuri de călărie şi peisaje superbe la centrul de echitaţie din Suceava

Suntem la mijlocul lunii noiembrie, însă vremea frumoasă îi scoate pe oameni din case şi-i îndeamnă să se bucure de natură. Iar pentru cei care vor o drumeţie inedită, ei bine, o vizită la centrul de echitaţie este varianta ideală, mai ales atunci când vrei să şi admiri frumuseţea pădurilor.

de Angela Bertea

la 13.11.2022, 13:53

Vezi și

Midnight are 14 ani, este un cal de paradă și agrement. Este foarte liniștit, iar copiii îl iubesc foarte mult. Îi lasă să îl mângâie și ei sunt foarte încântați. Plimbarea prin pădure durează aproximativ două ore, timp în care turiștii se pot bucura de natură.

Este un prilej foarte bun pentru a se descărca de grijile adunate și de se încărca cu energie pentru săptămână ce urmează. Cei care nu au curaj să încalece pot să rămână la bază și să se bucure de peisaj, să-și facă fotografii sau pur și simplu să admire zona. La întoarcere, cei de la centrul de echitație îi vor aștepta cu o masă câmpenească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Escapada perfectă pentru un weekend reuşit: drumeţii, cursuri de călărie şi peisaje superbe la centrul de echitaţie din Suceava