Antena Meniu Search
x

Video Spuma party de Valentine's Day: piscinele, colorate în nuanţa iubirii. "Preţul" romantismului, la Băile Felix

Sfârşit de săptămână plin de iubire la Băile Felix. Sute de turişti au sărbătorit ziua îndrăgostiţilor în avans şi s-au răsfăţat în băile termale, pline cu spumă roz. De la petrecerea specială nu au lipsit nici baloanele în formă de inimi roşii sau cocktailurile afrodisiace, colorate special pentru iubăreţi. 

de Georgiana Botez

la 13.02.2022, 12:41

Vezi și

Pentru cuplurile de îndrăgostiţi, distracţia a început deja. Piscinele cu apă termală de la Băile Felix au devenit neîncăpătoare. "Ne simţim foarte bine. Am fost şi anul trecut şi am avut parte de aceleaşi condiţii. Ne-a plăcut foarte mult şi am revenit", spune un turist. 

Spuma party de Valentine's Day la Băile Felix 

Atmosfera a fost şi ea una pe măsură: îndrăgostiţii s-au bălăcit în multă, multă spumă şi s-au răsfăţat pe marginea piscinelor cu cocktailuri afrodisiace. "Spuma party face tot. Foarte frumos. Cocktailul a fost foarte gustos. Ne distrăm"

Richard şi Victoria au venit tocmai din Cluj, pentru a se bucura de atmosfera romantică creată de "gazde". "Am ajuns în Băile Felix să sărbătorim Ziua Îndrăgostiţilor. Suntem proaspăt îndrăgostiţi şi căsătoriţi. E voie bună, condiţii, mâncare, băutură", spune Richard. "De aceea ne aflăm astăzi, aici. Pentru a sărbători această zi specială", adaugă Victoria

Pe acelaşi subiect

Distracţie pentru îndrăgostiţi şi cei care-şi caută jumătatea

Alţii au fost mai optimişti şi au venit în speranţa că îşi vor găsi jumătatea. "Atmosfera este una foarte plăcută. Extraordinară pentru Valentine's Day sau cei care vor să-şi găsească iubirea aici", este de părere un tânăr. 

Turiştii şi-au încheiat ziua tot într-un mod inedit: cu o cină romantică, în care meniul şi muzica au fost atent alese de către gazde. "Şi mâine vom continua petrecerea. De aceea, le oferim şi multe alte surprize clienţilor noştri", anunţă Dumitru Fechete, director complex hotelier.  Pentru petrecerea romantică, îndrăgostiţii au scos din buzunar aproximativ 1300 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Spuma party de Valentine's Day: piscinele, colorate în nuanţa iubirii. "Preţul" romantismului, la Băile Felix