Antena Meniu Search
x

Galerie foto 5 idei de cadouri pentru Valentine's Day sau Dragobete. Cum îţi poţi surprinde iubita

Adoptată de la americani, ziua de Valentine’s Day este sărbătorită în fiecare an pe data de 14 februarie şi reprezintă un bun prilej pentru a-ţi surprinde perechea cu gesturi romantice, declaraţii sincere şi surprize care categoric vor fi apreciate. Cei care vor totuşi să sărbătorească iubirea româneşte pot aştepta Ziua de Dragobete, sărbătorită pe 24 februarie. Iată mai jos câteva idei de cadouri pentru a-ţi surprinde iubita şi pentru a-i arăta cât de mult o iubeşti. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.02.2022, 12:03

În ceea ce priveşte alegerea cadoului perfect pentru Ziua Îndrăgostiţilor, trebuie însă să ai în vedere câteva aspecte importante:

  • Încearcă să fii creativ, lucrurile făcute din mâna ta vor fi categoric mult mai apreciate decât un simplu cadou cumpărat
  • Nu ignora această sărbătoare, chiar dacă este una împrumutată de la americani; partenera s-ar putea să aştepte un cadou şi să fie dezamăgită
  • Nu face alegeri în funcţie de lucrurile pe care ţi le doreşti tu, ci cândeşte-te la ce şi-ar dori iubita ta atunci când mergi la cumpărături
  • Bazează-te mult pe personalitatea persoanei iubite atunci când faci alegerea, s-ar putea să îţi ofere chiar mici subtilităţi în ceea ce priveşte cadoul pe care şi-l doreşte

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO A ACESTUI ARTICOL PENTRU A VEDEA CADOURILE

Indiferent de cât de bine îţi cunoşti jumătatea, s-ar putea ca în materie de cadouri să nu fii foarte inspirat, motiv pentru care venim în ajutor cu 5 idei care ar putea aduce zâmbetul pe chipul iubitei tale.​

Pe acelaşi subiect

Brăţări personalizate de cuplu sau orice altă bijuterie

Un cadou foarte drăguţ pentru Valentine's Day care, categoric, îi va topi inima iubitei tale este un set de brăţări personalizate pe care să le purtaţi împreună. Poţi grava pe spatele unei plăcuţe de aur sau argint data la care v-aţi cunoscut sau un mesaj ( de exemplu: Te iubesc, scris într-o altă limbă ).

În cazul în care nu eşti dispus însă să porţi şi tu o astfel de brăţară, evită un cadou care să vă implice pe amândoi pentru că s-ar putea să se întristeze dacă va fi singura care o va purta. Poţi în schimb să îi oferi o brăţară sau un colier gravat cu data la care v-aţi cunoscut, ambaleaz-o într-o cutie frumoasă şi va deveni un cadou mai mult decât potrivit pentru o astfel de ocazie. 

Un buchet spectaculos de flori

În cazul în care partenera ta iubeşte florile, un astfel de cadou o va face extrem de fericită, iar Instagramul ei se va umple de poze cu buchetul. Trebuie însă să reţineţi un aspect important: Care sunt florile ei preferate?

Trebuie să fiţi creativi, dar să ţineţi cont şi de gusturile ei; anumite persoane adoră trandafirii roşii de exemplu, mai ales că sunt un simbol al romantismului şi al iubirii sincere, însă există şi persoane care nu sunt impresionate de un buchet de trandafiri, ci din contră vor considera cadoul lipsit de originalitate. Dacă iubita ta adoră hortensiile, spre exemplu, oferă-i un aranjament floral care să conţină nu doar hortensii, dar care să reprezinte elementul principal.

Un inel special (poate de logodnă)

Ziua Îndrăgostiţilor se poate transforma foarte uşor în "Ziua în care am cerut-o în căsătorie" sau "Ziua în care am spus DA", depinde doar de voi şi ce planuri de viitor aveţi. Dacă sunteţi convinşi, siguri că această persoană este potrivită şi vă puteţi petreceţi tot restul vieţii împreună, atunci aţi putea să cumpăraţi specialul inel de logodnă pe care să îl oferiţi într-un moment special. 

În cazul în care nu vă simţiţi pregătiţi, poate este prea devreme, poate vă este frică de un posibil refuz, puteţi opta pentru un inel fără o însemnătate atât de mare, dar pe care să îl oferiţi cu toată dragostea. 

O experienţă

O cină romantică pregătită de la zero, cu lumânări parfumate, petale de trandafir şi preparate delicioase (mai ales dacă te pasionează bucătăria) se poate transforma într-o adevărată experienţă romantică, perfectă pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Amenajează în sufragerie un loc călduros şi comod pentru a transforma camera într-o sală de cinema.

Nişte popcorn, perne moi, o pătură pufoasă şi un film foarte bun, poate unul chiar romantic, dar cu final fericit, o să-i aducă numai bucurie pe chip. Dacă vrei să plusezi, ai putea cumpăra sau împrumuta un proiector cât să vedeţi filmul exact ca la cinema

O cutie de „amintiri”

În cazul în care nu vrei să cheltuieşti prea mult ori îţi doreşti să oferi un cadou creativ, făcut din mâinile tale, poţi opta pentru o cutie de amintiri făcută din poze şi obiecte care vă aduc aminte de anumite clipe petrecute împreună. Mai jos găseşti instrucţiunile pentru a construi o asemenea cutie, iar în mare parte vei avea nevoie de: hârtie colorată, cartoane colorate, lipici, o foarfecă, fotografii de diferite mărimi, creioane sau pixuri colorate, panglici colorate şi multă multă creativitate.

Vezi şi: 5 idei de cadouri de Valentine's Day pentru iubitul tău

Poţi căuta şi alte tipuri de cutii, în funcţie de complexitatea cadoului, ori poţi să dai frâu liber imaginaţiei tale pentru a o construi aşa cum îţi creezi viziunea. În cazul în care te simţi uşor depăşit şi ai vrea să oferi ceva creativ, dar mai simplu, poţi cumpăra o cutie frumoasă în care să aşezi diferite obiecte mici, dar speciale pentru iubita ta, de exemplu: bucăţi din amintirile voastre ( un bilet de autobuz, un bon de plată de la prima întâlnire ), o agendă, un mic ursuleţ de pluş care poate fi legat la chei, o brăţară, o lumânare parfumată, un articol de make up care îi place mult etc. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » 5 idei de cadouri pentru Valentine's Day sau Dragobete. Cum îţi poţi surprinde iubita