Antena Meniu Search
x

Video Sute de turiști în masivul Piatra Mare. Goana după relaxare a dus la formarea de cozi imense

A fost aglomeraţie în acest wekend la intrarea în Canionul Şapte Scări, din masivul Piatra Mare. Turiştii au avut de aşteptat până la două ore la coadă. Însă, în loc să se supere, oamenii au ales să se bucure de aerul curat şi de peisaj. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 08.08.2021, 19:54

Vezi și

Fie că au vrut să se dea pe tiroliene sau să viziteze Canionul Şapte Scări, masivul Piatra Mare a fost loc de întâlnire pentru sute de turişti în acest weekend. 

Danil Cârstescu, pădurar: Sunt foarte mulţi, circa 200 de autoturisme din toată ţara şi din străinătate. 

Reporter: De când nu a mai fost aşa în zona aceasta? 

Danil Cârstescu, pădurar: De acum 2 ani. Am deschis bariera să nu blocăm DN1, că altfel dacă blocăm şoseaua naţională avem probleme. 

Goana după relaxare a dus însă la formarea unor cozi imense la intrarea în canion. Iar aşteptarea a fost mai grea pentru părinţi. 

Părinți: Trebuie să stăm mult şi dacă suntem şi cu copiii e mai greu. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Aşa arată coada formată pentru vizitarea Canionului Şapte Scări din masivul Piatra Mare. La ora 15:39, la coadă erau nu mai puţin de 200 de persoane. 

Constantin Săcelean, administrator Canion Şapte Scări: Avem o echipă destul de bine pusă la punct, suntem organizaţi, trebuie să ne înţeleagă şi dânşii că se aşteaptă la coadă. 

Cum însă nu prea aveau alte soluţii la îndemână, mulţi dintre turişti au ales să se bucure de peisaj în loc să se enerveze că aşteaptă. 

Turiști: Două ore, două ore jumătate. 

Reporter: Este mult? 

Turiști: Nu. Pentru ce minunăţii sunt aici, nu este mult. 

Peste o mie de turişti au vizitat în acest weekend Canionul Şapte Scări, de două ori mai mulţi decât în cursul săptămânii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » Sute de turiști în masivul Piatra Mare. Goana după relaxare a dus la formarea de cozi imense