Antena Meniu Search
x

Video "Târâmul minunilor" din Europa e la doar 2 ore de Bucureşti cu avionul. Târgurile de Crăciun din destinaţia de vis s-au deschis: cât costă o bere

Astăzi se deschide celebrul Târg de Crăciun de la Praga. Încântătoarele pieţe din capitala cehă au îmbrăcat straiele de sărbătoare, iar atmosfera va fi una de vis, cu siguranţă. Din ce în ce mai mulţi turiştii aleg an de an să calce pragul târgului de la Praga, datorită prețurilor accesibile. O bere, spre exemplu, costă doar trei euro.

de Redactia Observator

la 03.12.2023, 10:01

Vezi și

Capitala Cehă este însăși definiția unui tărâm al minunilor de iarnă în perioada sărbătorilor, scrie CNN. Deși târgurile de Crăciun sunt prezente în întreg orașul, cele principale pot fi găsite în Piaţa din Centrul Vechi și Piaţa Wenceslas.

Din fericire, aceste locuri sunt la o distanţă de doar câteva minute de mers pe jos, astfel încât petrecăreții le pot vizita cu ușurință pe ambele într-o zi.

Până când poţi vizita Târgurile de Crăciun din Praga

Târgul din Centrul Vechi oferă divertisment nesfârșit sub formă de spectacole live, spectacole de dans și ateliere de creație, în timp ce Piața Wenceslas este excelentă pentru căsuţele cu cadouri făcute manual și delicii locale.

Târgurile de Crăciun din Praga vor fi deschise în perioada 2 decembrie - 6 ianuarie 2024.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » "Târâmul minunilor" din Europa e la doar 2 ore de Bucureşti cu avionul. Târgurile de Crăciun din destinaţia de vis s-au deschis: cât costă o bere