Antena Meniu Search
x

Video Târgul de Crăciun din inima Europei. Cu ce atracții și bunătăți își atrage vizitatorii Bruxellesul

Vă mai dăm o sugestie de vizitat anul acesta, în inima Europei. Mii de luminiţe, căsuţe decorate şi un brad uriaş. Asta puteţi găsi la Târgul de Crăciun de la Bruxelles.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 22.12.2023, 22:06

Vezi și

Clara Mihociu, reporter Observator: "Târgul de Crăciun de la Bruxelles și-a deschis porțile la jumătatea lunii noiembrie și va rămâne aici până la sfârșitul anului. Miile de oameni care ajung zilnic aici pot să se bucure de cele 200 de căsuțe în care vor găsi atât mâncare tradițională, dar și din alte zone ale Europei. Desigur, vor găsi și artizanii care au adus o mulțime de lucruri numai bune de făcut cadou de Crăciun. Am văzut globuri, am văzut bijuterii handmade și multe altele.

De departe, atracția principală în fiecare zi o reprezintă videomapping, are loc în Piața Mare din Bruxelles, acolo unde, odată la 20 de minute se fac proiecții pe toate clădirile din zonă și oferă un adevărat spectacol celor care sunt acolo. Și bradul este o atracție specială, pentru că vorbim despre un molid care are mai bine de 50 de ani și care devenise neîncăpător în curtea celor care a fost plantat în 1970 și care a fost pus anul acesta în piață. După ce se va termina târgul, acest brad va fi transformat în diverse cadouri din lemn."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » Târgul de Crăciun din inima Europei. Cu ce atracții și bunătăți își atrage vizitatorii Bruxellesul