Antena Meniu Search
x

Video Turiștii au dat năvală la Târgul de Crăciun din Sibiu. Roata panoramică şi bradul înalt de 24 de metri, printre atracţiile principale

În Piaţa Mare din Sibiu s-au aprins deja luminile de sărbătoare. Tradiţionalul târg de Crăciun şi-a deschis porţile în acest weekend şi turiştii din toate colţurile ţării au venit să se bucure de atmosfera festivă. Roata panoramică, patinoarul în aer liber şi atelierele lui Moş Crăciun sunt doar o parte dintre atracţiile din acest an.

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 17:51

Vezi și

Ajuns la a 15-a ediţie, Târgul de Crăciun a adus încă din primul weekend mii de turişti în Piaţa Mare din Sibiu. Nu i-au atras doar minunăţiile expuse, ci şi bradul festiv înalt de 24 de metri.

''Am luat niste decoraţiuni de pus în casă, care miros foarte bine, nişte inele.'' 

''Venim din Sighişoara sşi ni se pare..adică nu mă aşteptam să fie deschis acum, mie mi-a plăcut foarte, foarte mult. Este foarte frumos, foarte mulţi oameni, multe tarabe, chiar imi place." 

În plus, vremea frumoasă a ajutat şi ea. 

Pe acelaşi subiect

''Foarte frumos, plăcut, cald afara, o zi minunată de ieşit la plimbare."

Peste 100 de căsuţe cu produse de sărbătoare

Organizatorii au pregatit 120 de căsuţe de unde turiştii pot alege produse de sezon şi decoraţiuni cu preţuri care pornesc chiar şi de la 15 lei.

Comerciant globuleţe: De la animăluţe, Moş Crăciun, oameni de zăpadă, le personalizăm pe toată perioada târgului. Menţinem preţurile vechi, nu am schimbat cu absolut nimic, sunt aceleaşi preţuri.  

Comerciant lumânări: Avem lumânări roşii de Crăciun, atracţia principală, şi alte culori. Lumânări sculptate, asta e producţia noastră principală, dar şi lumânări parfumate. 

Deşi afară este încă destul de cald, patinoarul din centrul oraşului este pregătit să-i primească pe cei dornici să se bucure deja de atmosfera de vacanţă. Târgul de Crăciun de la Sibiu rămâne deschis până pe 2 ianuarie.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Travel » Turiștii au dat năvală la Târgul de Crăciun din Sibiu. Roata panoramică şi bradul înalt de 24 de metri, printre atracţiile principale