Antena Meniu Search
x

Video S-au deschis târgurile de Crăciun în cele mai mari orașe din țară. La Craiova, vedeta e bradul de 20 de metri

Atmosferă de sărbătoare în mai multe oraşe din ţară. Un milion de luminiţe s-au aprins aseară la Târgul de Crăciun din Craiova. Bradul de 20 de metri şi căsuţele comercianţilor au scos din case peste 100.000 de oameni, spun organizatorii. 

de Redactia Observator

la 12.11.2022, 12:38

Vezi și

S-a deschis şi târgul de Crăciun de la Sibiu, iar aici turiştii au fost aşteptaţi cu suveniruri şi produse tradiţionale. Copiii s-au bucurat de parcul de distracţii şi roata panoramică de unde au putut admira întreg oraşul.

A fost baie de lumină şi veselie pe 11 noiembrie, la Craiova, unde Târgul de Crăciun şi-a deschis porţile. S-au aprins un milion de luminiţe, iar pentru cei mici a existat chiar şi un patinoar cu o suprafaţă de 700 de metri. Vedeta târgului e bradul de 20 de metri înălţime.

Tot pe 11 noiembrie s-a deschis şi Târgul de Crăciun de la Sibiu. Mii de turişti au venit de departe pentru a se bucura de atmosfera de sărbătoare.

Femeie: E frumos să intrăm în spiritul Crăciunului atât de devreme, numai ce a trecut Halloween-ul și acum ne bucurăm de magia Crăciunului.

La ediția din acest an organizatorii au pregătit un număr record de 120 de casuțe cu decoraţiuni de Crăciun, suveniruri sau produse gastronomice. Copiii s-au bucurat de un parc de distracţii amenajat. La târg e şi o roată panoramică de unde oamenii au admirat întreg oraşul. Plus un patinoar în aer liber. Târgul de Crăciun va rămâne deschis până în data de 2 Ianuarie.

La Cluj Napoca Târgul de Crăciun se va deschide pe 18 Noiembrie. Aici vor fi amenajate 86 de căsuţe, o roată panoramică de 30 de metri, un carusel şi tramvaiul lui Moş Crăciun. Apoi se vor dechide târgurile de crăciun de la Suceava, Braşov, iar din 1 Decembrie vor intra în atmosfera de sărbătoare şi Iaşi şi Timişoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » S-au deschis târgurile de Crăciun în cele mai mari orașe din țară. La Craiova, vedeta e bradul de 20 de metri