Antena Meniu Search
x

Video Turiştii din Maramureş s-au bucurat din plin de ultima zi de vacanţă pe Pârtia Cavnic. Zăpada artificială abia a făcut faţă temperaturilor ridicate

Turiştii s-au despărţit cu greu de pârtii. Au întârziat plecarea cât au putut în ultima zi din vacanţa de Revelion. La Cavnic, în Maramureș, zăpada, artificială, ce-i drept, are aproape jumătate de metru.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 03.01.2023, 10:30

Vezi și

Tunurile au aşternut pe pârtia Roata 40 de centimetri de zăpadă. Nici ea nu mai face mult faţă temperaturilor de primăvară, dar schiorii tot au făcut ture până au obosit.

Zăpada artificială abia a făcut faţă temperaturilor ridicate

Turist: Având în vedere temperaturile de afară e super ok. Chiar începe să se înmoaie pârtia, dar sincer, la ce iarnă am avut până acum, e super ok.

Radu a venit cu prietenii de la Focşani ca să intre în noul an la Cavnic. După ce s-a delectat cu mâncarea tradițională şi renumita pălincă de Maramureș, s-a dus pe pârtie să mai dea jos din surplus. 

Pe acelaşi subiect

Radu, turist-reporter: A fost foarte frumos, tradiţii frumoase, zona frumoasă.

- Trebuie făcută puţină mişcare după masa de revelion?

- Trebuie, trebuie. Am mâncat puţin, mai multă pălincă decât mâncare. 

Citește și: Cele mai frumoase sate turistice din lume. Care este lista destinațiilor

Cei mai fericiţi au fost copiii pe care i-au dus părinţii în Maramureş. Au colindat şi au fost răsplătiţi, după care s-au amuzat pe pârtia de tubbing. 

Tânăr: Foarte tare, chiar mă distrez, un pic cam slăbuţ cu zăpada, dar e ok, ne distrăm.  

Administratorii domeniului de schi de la Cavnic aşteaptă acum ninsoarea şi gerul, ca să refacă pârtia cu zăpadă naturală. Iar de duminică, pachetele turistice vor avea preţ redus cu 25-30%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » Turiştii din Maramureş s-au bucurat din plin de ultima zi de vacanţă pe Pârtia Cavnic. Zăpada artificială abia a făcut faţă temperaturilor ridicate