Antena Meniu Search
x

Video Un nou concept de turism ia naştere la Cluj-Napoca. Cazarea costă în funcție de sezon, între 60 și 100 de euro pe noapte

Un nou concept de turism ia naştere la Cluj-Napoca. Câteva căsuțe mici, pe roți, de pe dealul Feleacului, îi provoacă pe cei care ajung în zonă la o lecție despre liniștea vieții. Stau în apropiere de oraş, dar totuşi în mijlocul naturii. Cazarea este ideală pentru cei care vor să se relaxeze, în weekend, fără să fugă prea departe de civilizaţie. 

de Redactia Observator

la 20.08.2022, 08:49

Vezi și

Tiny Transylvania, Tiny Elizabeth și Tiny Valentina sunt numele celor 3 căsuţe pe roți, așezate de cei care au gândit un altfel de turism, pe dealul Feleacului, în apropiere de orașul Cluj-Napoca. Un loc mic, simplu și dotat cu cele necesare pentru confort, însă care te provoacă să fii organizat și minimalist.  

Csata Tunde – cofondator: Ideea a pornit din foarte multa iubire pentru natură, drumeții şi munte și din nevoia de a avea un loc liniștit lângă un oraș mare. O căsuță de 27 metri pătrați, care are tot ce ce-i necesar ca să te simți bine, să ai un loc confortabil de dormit, apoi să îți iei prânzul, cina sau micul dejun în condiții de confort.

Cazarea, între 60 de euro și 100 euro pe noapte

Prima căsuță a fost cumpărată în 2019 printr-un proiect pe fonduri europene. Au urmat celelalte două. Acest concept este nou pentru populație, dar atractiv datorită cadrului restrâns și liniștit.

În apropierea căsuţelor se află pădurea Făget, dar şi un parc de aventură.

Prețurile variază în funcție de sezon între 60 de euro și 100 euro pe noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Un nou concept de turism ia naştere la Cluj-Napoca. Cazarea costă în funcție de sezon, între 60 și 100 de euro pe noapte