Antena Meniu Search
x

Video Vacanţa de toamnă, tot la mare. Vremea bună atrage în continuare mulți turiști pe litoral, cu ce oferte își primesc hotelurile clienții

Vacanţa de toamnă, tot la mare. Vremea frumoasă şi apa caldă sunt ingredientele unui nou vârf de sezon pe litoral: multe hoteluri sunt ocupate sută la sută, iar ofertele pentru familii, cu acces la piscine, SPA şi evenimente pentru copii, vrăjesc turiştii. Elevii nici nu mai sperau că vor avea, practic, o nouă vacanţă de vară. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 30.10.2023, 09:03

Vezi și

"Haideţi la mare!"

"Vă place la mare?"

"Da!"

"Ce vă place cel mai mult aici?"

Pe acelaşi subiect

"Piscina!"

Piscina interioară a acestui hotel e la fel de plină ca în plin sezon estival. Zeci de familiise bucură de vacanţa de toamnă a copiilor la mare. 

"De ce aţi ales să veniţi la mare toamna?"

"Pentru a ne bucura de căldură, de vacanţa copiilor. Un motiv în plus de a ne încărca bateriile."

Cine nu s-a săturat în vacanţa mare la mare, mai are şi acum o şansă. 

"Acum au vacanţă şi copiii şi soţia şi am venit să profităm un pic."

"Ce veţi face?"

"O să ne plimbăm un pic, văd că e frumos afară, e cald, pe malul mării, piscină, pe la piscină, spa, masaj."

"Să mai văd marea, să mai vin pe la piscină, la sala de fitness."

"Cum e la fitness?"

"Bine."

"E greu?"

"Nu. Am venit să mă distrez."

Vremea bună atrage turiștii pe litoral

Cristina Niţă, reporter Observator: Vremea este perfectă, maxime de 23 de grade Celsius, iar apa mării are 20 de grade. Cei mai curajoşi pot face şi o baie.

Hotelierii au pregătit pachete atractive pentru familii. Cazarea în camere duble sau apartamente costă între 450 şi 650 de lei pe noapte.

 Bianca Chivu, manager de hotel: "Piscină interioară încălzită, jacuzii, saună umedă sau uscată şi acces în cadrul complexului pentru grădini şi locuri de joacă."  

Gabriela Paraschiv, managerul unui hotel de 4 stele: "În perioada aceasta avem în desfăşurare kid's offer. Asta înseamnă că familiile cu copilaşi beneficiază de gratuitate pentru camerele duble, asta înseamnă un copil până la 12 ani."

Cele mai căutate camerele în care priveliştea face toţi banii.

Multe hotelurile de la malul mării se bucură, practic, de un nou vârf de sezon cu un grad de ocupare de aproape sută la sută. Vacanţa de toamnă se încheie pe 5 octombrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Travel » Vacanţa de toamnă, tot la mare. Vremea bună atrage în continuare mulți turiști pe litoral, cu ce oferte își primesc hotelurile clienții