Antena Meniu Search
x

Video Meteorologii anunţă încă un weekend cu vreme de vară pe litoral. La final de octombrie, apa mării e mai caldă decât în iulie

Se anunţă încă un weekend cu vreme de vară pe litoralul românesc. Vor fi 30 de grade Celsius si încă se face baie în mare. Şi piscinele de la hoteluri sunt încă deschise. În plus, preţurile sunt cu 70% mai mici decât în sezon. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 20.10.2023, 20:23

Vezi și

Răsăritul la mare e la fel de spectaculos în orice sezon. Dar mai ales când afară e cald. Deşi am trecut de mijlocul toamnei, se poate face baie ca vara pe litoral.

La finalul lunii octombrie, apa mării e mai caldă decât în iulie

Apa mării va avea 18 grade Celsius în weekend, mai mult decât în iulie, când a avut 13 grade celsius.

Băiat: Intri în apă uşor, uşor, îţi controlezi foarte bine respiraţia şi e foarte sănătos. Recomand, intraţi!

Pe acelaşi subiect

Temperatura aerului va avea cu 10 grade peste limitele obişnuite în această perioadă. Specialiştii se aşteptă chiar la un record absult al lunii octombrie în acest weekend, pe litoral.

Meteorologii anunţă temperaturi de 30 de grade

Andreea Filip, reporter Observator: Weekendul acesta renunţăm la cafea, ceai cald sau la ideea de vin fiert care ar fi trebuit să fie în această perioadă şi revenim la ochelarii de soare şi cocktailurile cu gheaţă pentru că vom avea chiar şi 30 de grade Celsius.

Străin: Este foarte frumos! Mă aşteptam să fie mai răcoare şi nu este! E plăcut şi cald. Am jacheta în maşină că am crezut că o să fie frig şi uite ce frumos este.

Preţurile la cazările de pe litoral au scăzut drastic

Turiştii care vor ajunge la mare se vor bucura nu doar de vremea bună, dar şi de preţurile intrate la apă.

Ştefan Necula - manager agenție de turism: Weekendul acesta, fiindcă temperaturile sunt foarte plăcute pentru această perioadă se pot caza în Mamaia în hoteluri de trei stele, preţurile pornind de la 124 de lei pe nopate. Pentru perioada aceasta tarifele sunt foarte bune.

Iar clienţii încă au de unde alege un hotel.

Diana Tudorache, front desk manager: Îi aşteptăm pe turişti cu studiouri, apartamente cu două camere, iar facilităţile pe care le oferim turiştilor sunt acestă piscină infinity, zona de spa, jacuzzi sau saună uscată sau o mare sală de fitness.

Vremea va rămâne caldă la malul mării şi săptămâna viitoare, dar temperaturile nu vor mai depăşi 25 de grade Celsius. Valul de căldură e împins la noi d eun ciclon care a adus ploi şi inundaţii în vestul europei. Coada acestui ciclon se simte uşor în vestul ţării, aflat sub cod galben de vânt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » Meteorologii anunţă încă un weekend cu vreme de vară pe litoral. La final de octombrie, apa mării e mai caldă decât în iulie