Antena Meniu Search
x

Video Vacanțe la jumătate de preț în 2023. Cât costă un sejur în țară sau în străinătate

Niciodată nu este prea deveme să te gândeşti la vacanţă. Mai ales acum, când agenţiile de turism vând sejururi în ţară şi în străinătate cu preţuri reduse la jumătate în unele cazuri.

de Redactia Observator

la 22.02.2023, 22:35

Vezi și

Sute de oferte vor fi prezentate la un târg online weekend-ul acesta. Cele mai populare circuite sunt Veneţia, Nordul Italiei, Elveţia, Coasta de Azur şi Croaţia, cu preţuri între 300 şi 600 de euro. Unele dintre cele mai mai reduceri sunt la excursii în Japonia, Peru şi insulele britanice. 

Vacanțe 2023. Cât costă un sejur

În schimb, românii care vor să meargă în vacanță pe litoralul românesc în sezonul estival 2023 au posibilitatea de a-și rezerva sejururi cu reduceri de până la 57%. Peste 200 de unități de cazare, din toate categoriile de confort și din toate stațiunile de la Marea Neagră, participă la un târg de turism online derulat în perioada 22-26 februarie. Prețurile pornesc de la 37 de lei de persoană pentru o noapte la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord.

În intervalul 22-26 februarie, cei care vor să-și rezerve o vacanță pentru sezonul estival 2023 pe litoralul românesc pot alege din sute de pachete turistice cu reduceri de până la 57%, disponibile Astfel, tarifele încep de la 367 de lei pentru cinci nopți de cazare pentru două persoane la un hotel de 2 stele din Eforie Nord, relatează Mediafax.

Pe acelaşi subiect

Pentru pachetele all inclusive, cel mai mic tarif pentru un sejur de 5 nopți de la un hotel de 3 stele în luna iunie este 1823 de lei pentru două persoane, iar la un hotel de 4 stele, în aceleași condiții, tariful pornește de la 2052 de lei.

Românii care vor să meargă la vară în Mamaia pot achiziționa pe durata târgului un sejur de 5 nopți cu prețuri ce pornesc de la 485 de lei la un hotel de 3 stele. Cei care aleg stațiunea Eforie Nord pot rezerva un sejur de 5 nopți cu prețuri ce pornesc de la 369 de lei la un hotel de trei stele.

În sudul litoralului, un sejur de 5 nopți costă de la 524 de lei și include cazare și mic dejun pentru două persoane într-o unitate de 3 stele.

În luna iulie, în Mamaia se găsesc pachete ce costă de la 792 lei pentru două persoane, sejur de 5 nopți într-un hotel de 2 stele. Tot în luna iulie, la un hotel de 3 stele din Eforie Nord, un cuplu trebuie să achite pentru 5 nopți de la 1090 lei, pachetul incluzând și acces gratuit la parcul acvatic.

Târgul de Turism este derulat de Litoralulromanesc.ro. „Anul 2023 a început foarte bine pentru turismul de litoral, situație susținută de cifre, care arată că rezervările din ianuarie au depășit aceeași perioadă a anului trecut, dar și prima lună a anului 2020, înainte de declanșarea pandemiei de coronavirus. Acesta este un indicator care ne arată foarte clar că românii preferă litoralul autohton pentru vacanțele lor atât prin prisma serviciilor pe care le primesc în destinație, cât și din alte considerente ce țin de siguranță, proximitate, raport calitate-preț foarte bun. Așadar, ne așteptăm ca în sezon stațiunile de la Marea Neagră să fie foarte solicitate și de aceea îi încurajăm pe turiști să-și rezerve un sejur acum, în perioada Târgului de Turism, când au la dispoziție tarife mici la pachetele turistice și, în plus, au garanția că mai găsesc locuri disponibile în hotelurile dorite”, afirmă Ionuț Nedea, CEO al turoperatorului menționat.

Cei care rezervă un sejur în acest interval trebuie să plătească pachetul selectat până cel târziu luni, 27 februarie, iar sumele achitate sunt nerambursabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi s-a întâmplat să vă împrumutaţi pentru a merge în concediu?
Observator » Travel » Vacanțe la jumătate de preț în 2023. Cât costă un sejur în țară sau în străinătate