Antena Meniu Search
x

Video "Venim din cauză că totul este super". Destinaţia în care românii revin ori de câte ori au ocazia. Este Raiul turiştilor

Bucovina este una dintre destinaţiile preferate ale turiştilor, indiferent de anotimp. Iarna, munţii se îmbracă în alb, potecile sunt troienite iar brazii se apleacă sub greutatea zăpezii. Pe lângă peisajele de basm, tradiţiile şi gastronomia tradiţională aduc mereu oaspeţi în pensiunile din zonă. 

de Angela Bertea

la 21.01.2024, 20:32

Vezi și

Când spui Bucovina, spui distracţie, ospitalitate, aer curat, bucate tradiţionale şi peisaje de poveste. La Șaru Dornei a nins din belşug, iar priveliștea este spectaculoasă. Turiştii care au ajuns aici şi-au început ziua cu o plimbare prin pădure, în trăsura trasă de cai.

Raiul turiştilor

Femeie-reporter: Avem parte de o experienţă minunată, într-o locaţie de vis şi cu un decor de vis. Vremea a fost de partea noastră şi a ieşit peste aşteptări.

- Cum e plimbarea?

Pe acelaşi subiect

- Relaxantă şi cam scurtă, voiam mai mult. Căluţii, în special cei din Bucovina, sunt absolut superbi!

Bărbat: El este Furi şi ăsta e Fako. Doi căluţi armăsari. Unul de 4 ani şi unul de şase ani.

După plimbare, turiştii sunt aşteptaţi cu tot ce are Bucovina mai bun de oferit în domeniul culinar. 

Niculina Lostun - gazdă: Toate produsele sunt din ferma proprie. Şi începem: pastramă, fripturi, purcel la proţap, tocăniţe, linia de ciorbiţe, hribii nelipsiţi cu smântână şi toate dulciurile care sunt personalizate şi cozonacii casei nelipsiţi şi foarte buni. Vrem să se simtă lumea ca în Bucovina. Reţeta autentică, sănătoasă şi naturală.

Iar vacanţa perfectă la munte este întregită de o baie fierbinte şi relaxantă în jacuzzi. 

Bărbat: Noi suntem mai vechi, am fost a şasea oară aici. Venim din cauză că totul este super. Locaţia, mâncarea. Totul, totul e super. Ce ne face să revenim, e clar, pe lângă servicii, e acest cadru de vis care nu poate fi creat de către om, ci doar de natură. 

Natură de care oaspeţii se bucură din plin. 

Fericiţi au fost şi copiii. 

Copil: Aici am făcut un înger. M-am jucat foarte mult! Îmi place foarte mult când merg n excursii la munte. A fost o vacanţă minunată. 

O noapte de cazare poate să coste între 900 și 1100 de lei, cu regim all inclusive, pentru două persoane. Preţul variază în funcţie de activităţile pe care le aleg turiştii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 10 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Travel » "Venim din cauză că totul este super". Destinaţia în care românii revin ori de câte ori au ocazia. Este Raiul turiştilor