Antena Meniu Search
x

Video Veste bună pentru cei peste 230.000 de turişti de la mare, care au ocupat toate locurile de cazare din staţiuni

A început minivacanța de Sfânta Maria, iar pe litoral sunt peste 230.000 de turiști. Plajele sunt pline de oameni, iar vestea bună este că după câteva zile cu steag roşu, în sfârşit astăzi se poate face baie în mare.

de Adrian Obreja

la 13.08.2022, 14:00

Vezi și

"Atmosfera este una perfectă pentru relaxare, pentru a petrece timpul liber aici, pe litoral. Vremea este şi ea minunată: 28 de grade în aer şi aproximativ 25 de grade Celsius în apa mării", spune Adrian Obreja, reporter Observator.

Steagul roşu nu mai e arborat pe litoralul românesc

"După câteva zile în care a fost steag roşu - scăldatul interzis - în apele mării, acum turiştii se pot bălăci în voie. Cei mai mulţi profită de apa caldă a Mării Negre. Cine nu se scaldă, petrece timpul pe şezlong, la soare, sau joacă volei pe plajă", adaugă Adrian Obreja, reporter Observator.

Din păcate, în zilele anterioare au fost probleme din cauza vântului puternic, iar câţiva turişti şi-au pierdut viaţa. La Costineşti este a patra zi de căutări a unui turist decedat.

Minivacanţa de Sfânta Maria. Cel mai aglomerat weekend la mare

Este cel mai aglomerat weekend pe litoral din acest sezon, spun reprezentanţii agenţiilor de turism. Pe litoral sunt peste 230.000 de turişti. Toate locurile de cazare din hoteluri au fost rezervate, dar şi cele date în regim privat - apartamente sau pensiuni. Un weekend foarte aglomerat se anunţă şi următorul. Este foarte greu de găsit un spaţiu de cazare pentru 2 - 3 nopţi în următoarea săptămână, pentru că deja s-au făcut rezervările. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Veste bună pentru cei peste 230.000 de turişti de la mare, care au ocupat toate locurile de cazare din staţiuni