Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Vreme de iarnă şi preţuri de extrasezon. Cât costă o noapte de cazare la munte

E primăvară doar în calendar. Dacă în mod normal ar fi trebuit să fie vreme de picnic, în realitate, e un weekend numai bun pentru schi sau săniuş. La Rânca, deşi este deja extrasezon, turiştii continuă să vină să se bucure de zăpadă. Vestea bună este că şi cabanierii au redus preţurile chiar şi cu 50%.

Alin Stan
de Alin Stan

la 12.03.2022 , 14:56

Staţiunea montană Rânca e plină de turişti în acest weekend. oamenii se bucură de stratul de zăpadă numai bun pentru practicarea sporturilor de iarnă, dar şi de ofertele bune puse la bătaie în această perioadă. 

Oferte cazare la munte. Cât costă un sejur la Rânca

Suntem în extrasezon, iar cabanierii au tarife mai mici chiar şi cu 50%, spre deosebire de luna trecută sau de perioada sărbătorilor de iarnă. Spre exemplu, pentru un sejur de trei zile în staţiunea montană Rânca, un turist poate scoate din buzunar în jur de 300 de lei, cu 200 de lei mai puţin faţă de luna trecută sau luna decembrie. 

Vezi și

Pentru o noapte de cazare, putem plăti sume pornind de la 75 de lei. Cei care vor micul dejun, prânzul sau cina trebuie să scoată puţin mai mulţi bani din buzunare. Astfel, pentru trei zile am putea plăti 500 de lei, cu 300 de lei mai puţin decât luna trecută. 

Cei care vor să mai petreacă la munte în această perioadă sunt bineveniţi, pentru că stratul de zăpadă e numai bun, iar ofertele sunt pe măsură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Travel » Vreme de iarnă şi preţuri de extrasezon. Cât costă o noapte de cazare la munte