Antena Meniu Search
x

Video Vreme și prețuri avantajoase, pentru turiștii veniți la mare în sepembrie. Cât costă o noapte de cazare în Mamaia

Chiar dacă vara s-a terminat, nostalgicii continuă să-şi petreacă weekendurile la malul mării. Plajele încă sunt pline de turişti dornici de distracţie.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 11.09.2022, 14:16

Vezi și

Din experienţa sezoanelor trecute vremea bună se menține chiar și la sfârșitul lunii septembrie, poate chiar și în octombrie. Așadar, rămâne de văzut cât de capricioasă va fi și aceasă toamnă. Pe malul mării sunt 27 de grade, o vreme perfectă de plajă, iar turiștii care au venit în această perioadă la mare se bucură din plin de lucrul acesta. Apa este și ea caldă, însă steagurile roșu este arborat. Asta înseamnă că valurile sunt destulde periculose.

Turiștii au parte și de prețuri avantajoase

Cei care au venit la mare acum au parte și de prețuri avantajoase, de la 70-100 de lei camera, în pensiunile din sudul litoralului și până la 200-300 de lei camera, pe litoralul din stațiunea Mamaia. Cei care vor să se retragă la orele prânzului în cherhanale, găsesc restaurantele cu specific pescăresc deschise din Agigea și până la Neptun, Olimp, iar în farfurie este un spectacol făcut de bucătari, de la storgeag (ciorbă pescrărească), saramură, pește fript sau fructe de mare.

Cei mici pot ajunge în jurul orei 15:00 și a delfinariu. Acolo este o reprezentație foarte frumoasă, unde pe lângă definii noștri sunt aduși din Ucraina și fac un spectacol frumos alături de leii de mare.

Așadar, la mare, în această perioadă, este foarte frumos, turișii se bucură din plin de vremea bună, iar una dintre cele mai căutate și aglmerate stațiuni este chiar Vama Veche

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Travel » Vreme și prețuri avantajoase, pentru turiștii veniți la mare în sepembrie. Cât costă o noapte de cazare în Mamaia