Antena Meniu Search
x

Alina Pușcaș, Dan Bittman și Claudia Neghină au ales astăzi ”Cea mai sexy mămică” la Super Neatza cu Răzvan și Dani

Cea de-a șasea ediție a concursului ”Cea mai sexy mămică” de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, la Antena 1, și-a găsit astăzi câștigătoarea!

de Redactia Observator

la 25.06.2021, 14:59

Alina Pușcaș, Dan Bittman și Claudia Neghină au ales astăzi ”Cea mai sexy mămică” la Super Neatza cu Răzvan și Dani
Alina Pușcaș, Dan Bittman și Claudia Neghină au ales astăzi ”Cea mai sexy mămică” la Super Neatza cu Răzvan și Dani - Antena 1

Frumoasa și talentata Alexandra Niță a câștigat titlul de ”Cea mai sexy mămică”, devansându-le pe Adina Ivașcu și Ana Maria Călințaru în finala concursului, după o competiție strânsă în care au avut de parcurs mai multe probe. Mai întâi, cele trei finaliste, alese din aproape 400 de candidate la titlul de ”Cea mai sexy mămică”, au făcut o sesiune de strong body work cu Fernando Polo, exoticul instructor din Republica Dominicană. 

Rând pe rând, cele trei aspirante la marele titlu au trecut apoi prin proba de de îndemânare la ornat un tort legate la ochi, proba de mimă sau de modelat plastilină. La finalul, Alexandra Niță a fost desemnată câștigătoarea de către cei trei jurați -  Alina Pușcaș, Dan Bittman și Claudia Neghină. Fiică de preot, Alexandra (30 de ani) este căsătorită de șapte ani și este mama a doi copii cu vârste de 1 și, respectiv, 5 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Alina Pușcaș, Dan Bittman și Claudia Neghină au ales astăzi ”Cea mai sexy mămică” la Super Neatza cu Răzvan și Dani