Antena Meniu Search
x

Chef Florin Dumitrescu, în topul clasamentului amuletelor din sezonul 9 

Ediția de marți seară a show-ului "Chefi la cuțite" a oferit un adevărat spectacol celor din fața micilor ecrane, în ultima ediție de jurizări pe nevăzute din sezonul 9. 

de Redactia Observator

la 28.04.2021, 12:36

Chef Florin Dumitrescu intră în probele eliminatorii cu 11 amulete câştigate
Chef Florin Dumitrescu, în topul clasamentului amuletelor din sezonul 9
  • Chef Florin Dumitrescu intră în etapele eliminatorii cu 11 amulete câştigate.

Cel mai iubit show culinar s-a impus ca lider detașat de audiență pe toate categoriile de public, în intervalul 20.23-23.41, în care a fost difuzat. 

Ultimele voturi de încredere acordate de către chefi concurenților au strâns în fața micilor ecrane aproape 1.800.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 21.49.

Așa se face că, pe publicul comercial, "Chefi la cuțite" a condus topul audiențelor cu o medie de 9.1 puncte de rating și 28% cotă de piață, în vreme ce PRO TV se clasa pe locul al doilea, cu 6,3 puncte de rating și 19,4 % cotă de piață. 

La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 8,7 puncte de rating și 20,9% cotă de piață, PRO TV clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 6,1 puncte de rating și 14,7% cotă de piață. 

Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 7,7 puncte de rating și 17,8% cotă de piață, PRO TV ocupând locul al doilea cu 7,5 puncte de rating și 17,4% cotă de piață.

Lupta culinară a amuletelor sezonului 9 Chefi la cuțite a luat sfârșit aseară pe Antena 1, odată cu ultima ediție de jurizări pe nevăzute. Clasamentul avantajelor a stabilit deja cheful care va intra în battle-uri cu cele mai multe "arme". 

Chef Florin Dumitrescu a fost învingătorul serii de marți, căci invitatul special la jurizare, chef Marco Favino, a apreciat farfuria sa de creveți în sos de vin ca fiind cea mai potrivită pentru tema dată.

"Nu avea unde să se ducă amuleta. Am gătit fix ce trebuie! Am închis acest sezon de amulete în favoarea mea, am cele mai multe! E un final apoteotic!", a declarat chef Florin Dumitrescu, ce a câștigat aseară o bombă ce îi va oferi un avantaj secret.

Chefi la cuţite, duminică începe a doua etapă eliminatorie

Așa se face că, în sezonul 9, chef Florin Dumitrescu va intra în competiția acerbă cu 11 amulete câștigate, fiind urmat de chef Cătălin Scărlătescu, ce şi-a adjudecat nouă amulete, și de chef Sorin Bontea, ce a obținut şapte amulete: "Și sezonul trecut am avut amulete puține și am câștigat finala. Repet și sezonul ăsta!", a spus Sorin Bontea încrezător.

Jurizările pe nevăzute și luptele pentru amulete au luat sfârșit. Duminică, de la 20:00, pe Antena 1, chefii dau startul celei de-a doua etape eliminatorii din sezonul 9 al celui mai iubit show culinar. 

Surprizele se vor ține lanț în bucătăria Chefi la cuțite, atât pentru jurați, cât și pentru concurenți. Despre ce este vorba și cum va arăta bootcamp-ul sezonului 9, telespectatorii pot vedea începând cu seara de dumincă, pe Antena 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Chef Florin Dumitrescu, în topul clasamentului amuletelor din sezonul 9