Antena Meniu Search
x

Video Chefi la Cuțite Sezonul 10, 5 septembrie 2022. Rețetă magnifică a lui Florin Dumitrescu: Ribay cu vinete și sos de roșii

Florin Dumitrescu a pregătit "Ribay cu vinete și sos de roșii" la "Rețetă de Amuletă", ediția din 5 septembrie 2022 a emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 10.

de Redactia Observator

la 06.09.2022, 15:46

Vezi și

Lupta pentru ce-a de-a doua amuletă, care a avut ca temă o cină la Roma, a fost jurizată de Patrizia Paglieri, câștigătorul fiind Chef Florin Dumitrescu.

A doua ediție Chefi la cuțite din sezonul 10, difuzată de Antena 1 luni, 5 septembrie, a fost din nou prima alegere a telespectatorilor români, impunându-se ca lider de audiență pe toate segmentele de public. Jurizarea pe nevăzute a celor trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, a adunat în fața micilor ecrane aproape 1,7 milioane de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență 21:47.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » Chefi la Cuțite Sezonul 10, 5 septembrie 2022. Rețetă magnifică a lui Florin Dumitrescu: Ribay cu vinete și sos de roșii