Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuțite. Aljab Wobi Hatem, apariţie spectaculoasă în faţa juraţilor. Dezvăluirile pe care le-a făcut despre ţinuta aleasă

Chefi la cuțite Sezonul 10. Aljab Wobi Hatem, un tânăr din Yemen, student la medicina dentară în Galați, a reuşit să-i impresioneze pe cei trei Chefi. Acesta a ales să pregătească o rețetă de Dagah.

de Redactia Observator

la 21.09.2022, 22:44

Vezi și

Apariţie spectaculoasă la Chefi la cuţite, ediţia din 21 septembrie 2022. Aljab Wobi Hatem i-a surprins pe cei trei Chefi nu doar cu ținuta aleasă pentru emisiune, ci și cu dezvăluirile pe care le-a făcut despre el și despre țara lui.

Chefi la cuţite, sezonul 10. Povestea lui Aljab Wobi Hatem

Tânărul este student la medicină dentară la Galați și spune că se simte foarte bine în România. Acesta a ales să își facă apariția într-o ținută neobișnuită. Hatem a ales să îmbrace un costum tradițional din Yemen, ce presupune inclusiv purtarea unui cuțit în zona brâului. Potrivit tânărului, acesta revine celui mai mare din familie. 

''La noi, dacă l-am cumpărat azi cu 100 de lei, peste 10 ani îl vând cu 1.000 de lei. Adică își ia valoarea cu timpul. Am ajuns la Chefi la cuțite după ce m-am apucat de gătit. Ne săturam de fast food și am zis să gătesc cu prietenii. A zis mama că îmi trimite rețete și niște condimente și am făcut. Prietenii s-au mirat de cât e de bun. Unul mi-a zis să mă bag la Chefi la cuțite. La noi în Yemen nu există fast food-uri, ce mănânci la mama acasă mănânci și la restaurant, toate. Doar că mănânci în loc diferit. 

Este război etern, lipsa de educație. Situatia din Yemen e groaznică din cauza educației oamenilor. Eu am avut noroc că tata e general de armată și suntem din familie educată, de asta m-au ținut în facultate. Războiul ține de vreo 10 ani, e între noi, intern. A fost o experiență groaznică, nici nu știam cine e dușman și cine nu. Dacă a ieșit un frate până la magazin să ia mâncare stăteam cu grija lui, dacă întârzia ne gândeam la ce era mai rău (…). Acum două săptămâni, unui coleg de școală din Yemen i-a căzut racheta peste casă și au murit toți. Nu am cuvinte să explic cât e de groaznic.'

La final, concurentul a primit doar un cuțit, de la Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la Cuțite

Sezonul 10 din Chefi la Cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Mai multe momente din Chefi la cuțite pe a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » TV » Chefi la cuțite. Aljab Wobi Hatem, apariţie spectaculoasă în faţa juraţilor. Dezvăluirile pe care le-a făcut despre ţinuta aleasă