Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce au găsit chefii pe bancul de lucru pentru amuleta pusă în joc: ''Vezi că mișcă!''

Chefii au intrat în lupta pentru amuleta cu numărul 16. Cei trei au fost uimiți când au văzut ce au găsit pe bancul de lucru. Gina Pistol a anunțat ce avantaj uriaș aduce câştigarea probei. 

de Redactia Observator

la 05.10.2022, 22:10

Vezi și

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au confruntat din nou în bucătărie pentru a afla ce avantaj aduce amuleta cu numărul 16 de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Proba a venit cu o surpriză de proporţii. Înainte să afle de la Gina Pistol despre ce este vorba, atenția le-a fost atrasă de niște cloșuri misterioase, așezate pe bancul de lucru.

''Amuleta 16 vine cu o surpriză directă, așezată pe masă, sub protecția unui cloș'', ''Sper să fie niște lăcuste, să nu gătească Dumitrescu azi, să fugă'', ''Ce se află sub cloș?'', ''Vezi că mișcă!'', au fost doar câteva dintre replicile chefilor, înainte de-a afla ce se află sub cloșuri. În plus, aceștia au mai aflat că jurizarea preparatelor va fi făcută de celebrul Adrian Mihăilescu. 

''Ție nu trebuie să-ți pese, dar echipele adverse pot vorbi în multe sensuri, dar totul va fi în versuri. Și de n-o vor face așa, vor primi pedeapsa ta! Say cheese la un minut de freeze!'', a anunțat Gina Pistol avantajul amuletei 16. ''Pare funny, dar poți să pierzi proba! Să nu gătești nimic'', a spus Sorin Bontea.

În cele din urmă, chefii au descoperit ce se afla pe bancul de lucru. ''Ce sunt astea?'', au întrebat cei trei, înainte să afle că este vorba despre ouă de emu. Chefii s-au apucat imediat de gătit şi s-au întrecut în reţete. Un singur ou de emu cântărește în jur de 500 de grame. Cel care va lua marea decizie și va acorda amuleta 16 este Adrian Mihăilescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Vezi mai multe momente din Chefi la cuţite pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » TV » Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce au găsit chefii pe bancul de lucru pentru amuleta pusă în joc: ''Vezi că mișcă!''