Antena Meniu Search
x

Hohote de râs în noua ediţie iUmor. Concurentul Chester, roast în versuri pe ritm de rap

În sezonul 11 iUmor concurenții au venit mai pregătiți ca oricând să stârnescă hohote de râs și uimire. Chester a urcat pe scena iUmor 2021, spunând că a dezgropat anumite calități ale unor vedete pentru a face un roast în ceastă seară.

de Redactia Observator

la 16.10.2021, 21:36

Chester, concurent iUmor
Chester, concurent iUmor - Antena 1

Chester a venit la iUmor purtând o ținută neobișnuită, de sătean murdar de noroi, spunând că a încercat să dezgroape talente. Scopul lui în această seară este să facă un roast de zile mari. “Zic chestii cu răutate care sunt amuzante”, a spus Chester.

Roast în noua ediţie iUmor

Tânărul concurent a mărturisit că a rneunțat la studii în clasa a 11-a, spunând că este un rebel.Chester a venit pregătit cu o serie de rime despre vedete George, zis și Chester, a urcat pe scena iUmor pregătit să facă roast în versuri. El a venit cu o piesă rap, încercând să îi impresioneze pe jurați.

Mihai Bendeac a început să râdă pentru că nu înțelegea de ce publicul aplauda pe ritm, iar Delia spunea că dicția concurentului nu e suficient de bună încât să se audp clar cuvintele. “Băi frate, cum să facă publicul așa la rap?”, a întrebat Mihai în culise. Chester s-a oprit din cântat pentru că a ratat o propoziție și aceea era esențială pentru a face rima. Delia l-a rugat să fie atent la dicție pentru că nu se înțelege tot ce vrea să spună. “Din patru versuri, eu auzeam unul”, a povestit Mihai Bendeac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Hohote de râs în noua ediţie iUmor. Concurentul Chester, roast în versuri pe ritm de rap