Antena Meniu Search
x

Video Insula Iubirii sezon 6, rezumat 21 iunie 2022. Cerasela și-a petrecut prima noapte în compania lui Daniel. De ce a părăsit dormitorul ispitei. Ce s-a întâmplat cu Ionuț și Katy acasă, la scurt timp de la plecarea din Thailanda

Testul fidelității se apropie de final cu pași rapizi. În ediția de pe 21 iunie 2022 din Insula Iubirii sezonul 6, Cerasela a luat una dintre cele mai importante decizii din Thailanda, înainte de a se întâlni cu Rareș la bonfire-ul final. De altfel, Katy și Ionuț au fost primii care s-au văzut la ultima ceremonie a focului. Deși au ales să plece împreună acasă, lucrurile s-au schimbat atunci când au ajuns în România.  

de Redactia Observator

la 22.06.2022, 00:24

Foarte puțin timp îi mai desparte pe concurenți de finalul acestui test și de răspunsul pentru care au venit în Thailanda. În episodul 15 al sezonului 6 din Insula Iubirii, fetele și băieții au avut parte de momente decisive.

Sebastian a trăit clipe de neuitat alături de Oana la dream date. Cei doi s-au bucurat din plin unul de compania celuilalt, iar tânăra a reușit să-l descopere și mai mult pe concurent. În același timp, Cristina a avut parte de o întâlnire senzațională alături de Marco.

Florin și Lavinia și-au petrecut ultimele ore împreună de pe Insula Iubirii într-un cadru cât mai romantic, fără să se gândească prea mult la ceea ce va urma după bonfire-ul final. Aceștia au trăit momente intense într-o barcă pe un lac plin de nuferi uriași, unde s-au îmbrățișat și s-au sărutat de nenumărate ori. 

„Mie îmi place tot ce înseamnă Lavinia. Îmi place că suntem diferiți, îmi place că ne tachinăm, îmi place totul”, a dezvăluit ispita masculină. 

Citește și:

Rey și Eda s-au bucurat de o experiență unică la dream date. Cei doi au vizitat maimuțele și elefanții din Thailanda, iar ispita a fost extrem de entuziasmată. De altfel, Rareș și ispita Bianca au mers la masaj și la bazar în episodul 15 al sezonului din Insula Iubirii, de pe 21 iunie 2022. 

Tot în ediția din această seară, Cerasela s-a declarat mulțumită de alegerea pe care a făcut-o în privința dream date-ului. Concurenta și Daniel au fost filmați în ipostaze cât mai apropiate. Tânăra s-a simțit în largul său alături de ispită, fapt care a făcut-o să dezvăluie adevăratul motiv pentru care l-a invitat la întâlnire. 

„Păi cu tine m-am simțit cel mai bine. Nu știu dacă ești ispită, nu știu dacă ești sincer. Ești imprevizibil! Acum poți fi pervers și apoi să-mi zici ceva frumos, și apoi să-mi zice ceva urât și tot așa”, a declarat iubita lui Rareș, cu zâmbetul pe buze. 

Katy și Marius și-au petrecut ultimele ore pe Insula Iubirii înotând, însă accidentările nu s-au lăsat prea mult așteptate. Concurenta a intrat în panică deoarece simțea că nu mai are putere să înoate. Spre încercarea sa de a urca pe o stâncă din apă, tânăra s-a lovit la picior și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În același timp, Lavinia și Ionuț au mâncat celebre preparate din Thailanda.  

În ediția 15 a sezonului 6 din Insula Iubirii, fetele și băieții au participat la ultima petrecere în compania ispitelor. Distracția a fost în toi pe tot parcursul serii. 

Printre cei care și-au petrecut noaptea împreună pentru prima dată în acest sezon se numără Sebastian și ispita Oana. 

Momentul despărțirii de ispite a fost unul dificil pentru concurenți. Aceștia și-au luat la revedere de la persoanele cu care și-au petrecut cele 21 de zile pe Insula Iubirii, iar pregătirile pentru bonfire-ul final au început imediat după plecarea ispitelor masculine și feminine.

Cum au fost surprinși de camere Cerasela și Daniel în dormitor, în episodul de pe 21 iunie 2022 din Insula Iubirii sezonul 6

Cerasela a luat o hotărâre importantă în ultima zi alături de Daniel. Aceasta i-a mărturisit ispitei, la petrecerea din această seară, că își dorește să doarmă cu el. 

Odată ajunși în dormitor, concurenta a avut parte de o „surpriză” de proporții mari din partea bărbatului, care s-a pus în pat gol. Acesta a apelat la un astfel de gest pentru a o pune la încercare pe tânără. 

„Nu m-am simțit în largul meu! Nu m-am simțit deloc eu, nu m-am simțit confortabil. Am încercat, dar nu mi-a ieșit”, a spus iubita lui Rareș. 

Citește și:

Atingerile și tachinările dintre cei doi nu au întârziat să apară. Deși părea că lucrurile funcționează așa cum trebuie întrei ei, Cerasela a hotărât să părăsească dormitorul ispitei pentru a-și petrece noaptea singură. 

„Vrea să arate că ea a încercat să stea lângă mine și nu o atrag. O să-i spună lui Rareș că ea a încercat, dar nu a putut”, a confirmat Daniel. 

Katy și Ionuț, întâlnire emoționantă la ultima ceremonie a focului din episodul 15 al sezonului 6 Insula Iubirii, de pe 21 iunie 2022

În episodul 15 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 21 iunie 2022, Katy și Ionuț au fost primii concurenți care s-au revăzut la bonfire-ul final. Cei doi s-au îmbrățișat cu putere și s-au sărutat pasional în această seară, iar lacrimile și-au făcut rapid apariția pe chipul tinerei. 

Revederea a fost una dulce pentru ei, dorul fiind unul imens. Concurentul i-a făcut și câteva complimente iubitei sale: „Abia așteptam să te vad!”. 

Concurenții au vizionat împreună o serie de videoclipuri, pe care le-au și comentat mai târziu. Emoțiile au început să se intensifice atunci când prezentatorul TV le-a pus cea mai importantă întrebare de la Insula Iubirii. 

Decizia celor doi a fost de a pleca împreună din Thailandă, însă situația a luat o întorsătură neașteptată acasă. Katy s-a atașat foarte mult de persoanele pe care le-a cunoscut pe insulă, lucru care a făcut-o să se îndepărteze tot mai mult de Ionuț. Aceștia au luat o pauză de scurtă durată, timp în care tânăra a încercat să mai păstreze legătura cu ispita Marius. 

Concurenta s-a lovit de câteva refuzurile din partea tânărului, fapt care a făcut-o să se întoarcă la Ionuț. La 6 luni de la plecarea din Thailanda, Katy și iubitul său par mai fericiți și pasionali ca niciodată. 

„Încet, încet ne-am intrat în cursul vieții noastre. Am fost puțin agitați la întoarcerea de acolo”, a dezvăluit Ionuț. 

Rareș, reacție neașteptată la bonfire-ul final alături de Cerasela din episodul 15 al sezonului 6 Insula Iubirii, de pe 21 iunie 2022

Cel de-al doilea cuplu care a avut ocazia să se revadă la bonfire-ul final a fost cel format din Rareș și Cerasela. Aceștia au pășit cu emoție la ultima ceremonie a focului pentru a-și răspunde la toate întrebările. 

Întâlnirea dintre ei a fost una emoționantă, iar concurenta s-a abținut cu greu să nu plângă în timp ce își ținea de mână iubitul. Aceasta a observat imediat că partenerul său a slăbit în cele trei săptămâni pe insulă. 

Așa cum face mereu, Radu Vâlcan le-a arătat concurenților câteva imagini cu ei. Rareș a fost deranjat de videoclipul în care Daniel s-a pus în pat gol lângă iubita lui, chiar dacă a încercat să ascundă asta prin cuvinte. 

„E ciudat să îți vezi iubita stând în fața unui bărbat gol. (...) Nu pot spune că mi-a picat bine, nu mi-a picat bine nimic din ce s-a întâmplat aici, dacă mă întrebi pe mine. Bine nu mi-a picat, dar nici foarte rău. Un gust amar”, a dezvăluit Rareș. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » Insula Iubirii sezon 6, rezumat 21 iunie 2022. Cerasela și-a petrecut prima noapte în compania lui Daniel. De ce a părăsit dormitorul ispitei. Ce s-a întâmplat cu Ionuț și Katy acasă, la scurt timp de la plecarea din Thailanda