Antena Meniu Search
x

iUmor a luat foc: Mihai Bendeac n-a rezistat ispitei: Sărut pătimaş cu Gina Felea

Ediţia iUmor de miercuri seara s-a lăsat cu un săruit pătimaş din partea lui Mihai Bendeac pentru Gina Felea.

de Monica Palade

la 28.04.2021, 23:00

iUmor a luat foc: Mihai Bendeac n-a rezistat ispitei: Sărut pătimaş cu Gina Felea

Juratul emisiunii iUmor şi-a recunoscut în testimoniale admiraţia pentru actriţa care i-a dat viaţă personajului Gina Felea. 

"Este fenomenală, un talent ieşit din comun, în momentul în care se capacitează în personaj, indiferent ce se întâmplă în jurul ei, observă, e foarte reactivă. În viaţa asta am ştiut cu cine să lucrez", a povestit Mihai Bendeac.

Iar apariţia pe scenă s-a lăsat cu hohote de râs. “Cea mai șmecheră femeie din România a venit la emisiunea asta și evident că nu putea să ajungă aici fără calitățile care au propulsat-o în carieră”, şi-a început Gina discursul.

S-a lăsat cu sărut pătimaş

Pe acelaşi subiect

Când a ajuns la Mihai Bendeac, Gina i-a prezis viitorul lui Van Gogh. “Mihai, ești un mare artist. Tu ai destinul lui Van Gogh, în sensul că o să mori sărac și nebun”. 

La final, Gina (actriţa Anca Dinicu) l-a rugat pe Mihai să îi dea autograf pe cartea sa. “Pentru Grațiela, e o prietenă. Doar nu credeai că citesc eu cartea asta”, spune Gina.

Atunci a fost momentul în care Mihai nu a mai rezistat, s-a ridicat de pe scaun și a sărutat-o cu foc pe Gina, stârnind un rând de aplauze în public. “Doamnelor și domnilor, vă anunțăm că s-a produs și sărutul lui Mihai Bendeac”, spune Dan Badea din culise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » TV » iUmor a luat foc: Mihai Bendeac n-a rezistat ispitei: Sărut pătimaş cu Gina Felea