Antena Meniu Search
x

Galerie foto iUmor. Teodora Nedelcu s-a calificat direct în finala sezonului 14

Teodora Nedelcu şi-a adjudecat titlul de finalist al sezonului 14 iUmor, după ce i-a impresionat pe juraţii show-ului şi a intrat la votul publicului. Concurenta, care nu este la prima apariţie pe o scenă de comedie, a adus pe scena iUmor un moment plin de umor negru, care a trimis-o direct în marea finală a emisiunii de la Antena 1. 

de Redactia Observator

la 08.05.2023, 17:48

Teodora Nedelcu nu este la prima apariție pe o scenă de comedie, ea cochetând, de multă vreme, cu stand-up-ul, dar și cu emisiunile de umor de la Antena 1. Tânăra a fost prezentă, în calitate de concurent, și în emisiunea „Stand-Up Revolution”, acolo unde materialele sale au reușit să o aducă până în finala show-ului.

De data aceasta, pentru iUmor a pregătit un material plin de umor negru, făcând aluzie la o revelație pe care a avut-o după o înmormântare. Îmbrăcată toată precum i-a fost materialul, „dark”, Teodora Nedelcu i-a obișnuit deja pe telespectatori cu aparițiile sale mai puţin obişnuite. „(...) De curând am participat la o înmormântare și mi-am dat seama că viața chiar e scurtă și că vreau să trăiesc la maxim. Dar e destul de greu să trăiești la maxim când ai salariul minim pe economie.”, a început Teodora Nedelcu pe scena iUmor, sezonul 14.

„(...) Și pentru că m-am hotărât să trăiesc la maxim, dar nu am știut cum, am căutat pe net sugestii, iar prima sugestie a fost: <<salt cu parașuta>>. Și eu am fost: <<de unde bani de parașute?>> (...) Și, acum, ăștia cu saltul cu parașuta încercau să te convingă și ziceau că merită toți banii, că e un sentiment eliberator. Și eu nu vreau să fiu împotriva curentului, dar mai eliberator mi s-ar părea să sari fără. Te eliberează de tot! Altă sugestie era: <<să călătorești mai mult>>. Unde să călătoresc cu 16 milioane pe lună? În timp, unde să mă duc?” „(...) Și, în sfârșit, am găsit ceva care se potrivește. Era: <<fă-ți unghiile cu ojă>>. A doua era: <<ține un jurnal>> și am zis: <<da, viața mea este mult prea interesantă ca să nu-mi amintesc peste 30 de ani ce făceam...>>. Și am început a doua zi, dimineața, și am scris: <<dragă, jurnalule, m-am trezit.>> Zece ore mai târziu, <<dragă jurnalule, mă culc.>> Ce am făcut între timp? Unghiile cu ojă.”, au fost câteva din glumele cu care Teodora i-a cucerit pe juraţii iUmor. Teodora Nedelcu merge direct în finala sezonului 14 iUmor, unde se va întâlni cu ceilalţi concurenţi câştigători ai ediţiilor din audiţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » TV » iUmor. Teodora Nedelcu s-a calificat direct în finala sezonului 14