Antena Meniu Search
x

Observator 12 împlineşte astăzi 2 ani de emisie

Observator 12 împlineşte astăzi 2 ani de emisie, iar prezentatorii au avut parte de surprize încă de la primele ore ale dimineţii. Olivia Păunescu, Andreea Ţopan şi Bogdan Alecsandru au sărbătorit Mărtişorul în familie, alături de invitaţii speciali ai zilei.

de Redactia Observator

la 01.03.2021, 16:14

Observator 12 împlineşte astăzi 2 ani de emisie
Observator 12 împlineşte astăzi 2 ani de emisie - Antena 1

„Astăzi este o zi specială pentru Observatorul 12. Acum 2 ani, pe 1 martie 2019, am transformat ideea de ştiri şi am înnoit formatul clasic de informaţii. Azi sărbătorim în familie la Observator!”, a declarat Olivia Păunescu, încă de la deschiderea jurnalului.

"Le mulţumesc tuturor celor care sunt alături de noi, în fiecare zi, pentru toate mesajele pe care le primim, pentru că ne dau energie să fim mai buni, mai relevanţi pentru telespectatori, mai informaţi, a completat Andreea Ţopan, în vreme ce Bogdan Alecsandru a dezvăluit şi el: "Mă bucur că fac parte din această echipă. Fie că e vorba de informație nouă, utilă sau invitați pe care telespectatorii își doresc să îi vadă așa cum sunt, pe toţi încercăm să îi aducem la Observator 12!”.  

Seria invitaţilor speciali, într-o zi atât de specială pentru Observator, a fost deschisă chiar de Valentin Butnaru, cel care alături de Olivia şi Andreea a spus primul „Bună ziua!” din platorul Observator 12.

„Ţineţi minte că nu ne ieşea niciodată intrarea în platou în sincron?”, a povestit amuzat acesta, completând: „La mulţi ani, dragilor!”. Încă de la primele ore ale dimineţii, familia Observator a primit vizita unei alte familii, cea a serialului Adela. Doi dintre actorii din distribuţie, Alecsandru Dunaev şi Vlad Gherman au ajuns în redacţie cu braţele pline cu flori şi le-au urat tuturor doamnelor şi domnişoarelor <o primăvară însorită!>. Mihaela Călin şi Octavia Geamănu, Lavinia Goste şi Marius Zorilă, alături de gemenele cuplului, dar şi Mirela Vaida, alături de doi dintre copiii ei, Carla şi Vladimir le-au fost alături într-o zi atât de specială pentru echipa Observatorului. 

De doi ani de zile, Observator 12 aduce un nou concept de jurnal de știri în România, în care informațiile de actualitate continuă cu o serie de materiale în zona de infotainment, precum cele de lifestyle, beauty, sănătate, sport, muzică, social media și nu numai. Bogdan Alecsandru, Olivia Păunescu și Andreea Țopan sunt cei care fac echipă într-un altfel de format de știri- un jurnal modern ce combină relatarea evenimentelor principale ale zilei cu reportaje, interviuri și discuții în platou cu invitați de specialitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Observator 12 împlineşte astăzi 2 ani de emisie