Antena Meniu Search
x

​Octavian Man, roast de senzaţie pe scena iUmor. Tânărul a surprins pe toată lumea

Octavian Man, a venit la iUmor pentru că e un fan al emisiunii, încă din sezonul 3. Tânărul în vârstă de 23 ani e gata să ia scena cu asalt.

de Redactia Observator

la 13.11.2021, 21:21

Octavian Man, concurent iUmor
Octavian Man, concurent iUmor - Antena 1

Tănărul absolvent al facultății de inginerie, cu un look de elev silitor, urma să surprindă pe toată lumea cu textul său. Roast-ul senzațional a fost extrem de apreciat. “Era cazul să îmi fac curajul să vin aici”, spune tânărul.

Octavian Man povestit și care e impresia lui despre a apărea la televizor pentru prima dată. “Mi se pare că toți oamenii vor să vină la televizor din cauza expunerii. (…) Poți să fii tu cel mai bun TikTok-er, dacă nu te-a văzut doamna Rodica din sat, tot nu ajungi departe”, spune concurentul iUmor.

Octavian, emoționat și cu un aer de elev silitor, și-a început numărul de stand-up în forță. “Antena 1 merge pe același sistem ca și Apple. Face aceleași prostii în fiecare an și schimbă denumirea”, spune Octavian. Concurentul iUmor i-a luat la roast pe prezentatorii iUmor din culise.

“Știu că sunteți în spate. Credeam că v-am lăsat de tot în anii 2000. La fel ca sursa de inspirație a materialelor lui Dan Badea”, spune Octavian. “Dane, tu ești actor, cântăreț, DJ și acum ești și stand-up-er. Ești ca un cuțit elvețian de Dragonul Roșu”, a mai adăugat tânărul.

Concurentul și-a continuat momentul de stand-up vorbind despre toate posturile de televiziune și cum au evoluat sau s-au schimbat acestea de-a lungul anilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » TV » ​Octavian Man, roast de senzaţie pe scena iUmor. Tânărul a surprins pe toată lumea