Antena Meniu Search
x

Galerie foto Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Iulia Albu, Oase, Eliza și Cosmin Natanticu îl însoțesc pe Nea Mărin la Negrești-Oaș, în ultimele ediții din sezon

de Redactia Observator

la 09.01.2023, 12:31

”Este prima oară când vin la Nea Mărin. El mi-a mai spus să vin, dar eu simt nevoia să cunosc mai bine omul. Acum îl cunosc suficient de bine ca să-mi dau seama că, dacă stai la locul tău și îți faci munca, nu ai niciun motiv să-ți fie teamă. Așa că am venit”, a declarat Iulia Albu, care nu s-a dezmințit, pregătind și de data aceasta un arsenal vestimentar impresionant, fie că e vorba de vizita la o fermă de vaci sau la o pălincie tradițională. Cum va reacționa Iulia în fața incidentelor care îi amenință cele mai prețioase outfituri telespectatorii vor descoperi în edițiile Poftiți pe la noi! Poftiți la târg de săptămâna aceasta.

”Partea cea mai interesantă pentru mine este că nu știu cu ce să asemăn ce urmează aici, în Negrești-Oaș”, a spus Oase, care a revenit în emisiunea lui Nea Mărin cu forțe proaspete. Iar când cheful lui de șotii se întâlnește cu umorul lui Cosmin Natanticu ori cu ținutele atent studiate ale Iuliei Albu rezultă niște situații explozive, care pot da peste cap planurile lui Nea Mărin. 

”Am ceva emoții, trebuie să recunosc”, a declarat și Cosmin Natanticu, înainte de începe programul încărcat pregătit de Nea Mărin. Și pentru Eliza Natanticu provocarea de a respecta disciplina lui Nea Mărin se va dovedi una serioasă. ”Mie dimineața îmi ia foarte mult să mă trezesc. O zi îmi ia ca să mă trezesc”, a declarat cu umor Eliza, care la una dintre misiunile impuse de Nea Mărin într-o păstrăvărie a izbucnit în lacrimi. Ce a provocat reacția Elizei Natanticu, cum se va adapta criticul de modă Iulia Albu la sarcinile trasate de Nea Mărin, cum se vor întrece în șotii Cosmin Natanticu și Oase cu Liviu și Andrei, dar și cum va decurge organizarea târgului pentru meșteșugari și a spectacolului de final telespectatorii vor descoperi în cele trei ediții Poftiți pe la noi! Poftiți la târg difuzate de Antena 1 săptămâna aceasta, luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Iulia Albu, Oase, Eliza și Cosmin Natanticu îl însoțesc pe Nea Mărin la Negrești-Oaș, în ultimele ediții din sezon