Antena Meniu Search
x

Seria de reportaje Coșmar residence debutează astăzi la Observator, la Antena 1

O nouă serie de reportaje marca Observator debutează astăzi, la Antena 1. Coşmar residence dezvăluie afacerile care au transformat viețile multor români într-un coșmar şi totodată îi învaţă pe aceştia cum să îşi ceară drepturile atunci când sunt prinşi la mijloc. 

de Redactia Observator

la 21.03.2022, 17:18

Seria de reportaje Coșmar residence debutează astăzi la Observator, la Antena 1
Seria de reportaje Coșmar residence debutează astăzi la Observator, la Antena 1

Viață de coșmar în cartiere de lux din România, aşa ar putea fi sintetizată povestea românilor care au ales o viaţă într-un astfel de loc. Mii de vile şi case răsar, în fiecare an, în jurul marilor orașe. Infrastructura publică rămâne, de multe ori, în urma dezvoltatorilor, iar oamenii ajung să piardă ore din viaţă, în fiecare zi, din cauza haosului eliberării autorizațiilor de construcție în ultimii 30 de ani. Haosul se simte și din punctul de vedere al lipsei utilităților, al grădinițelor și școlilor sau al securității. 

Preţurile mai mici decât în oraş continuă să atragă, anual, mii de oameni în capcanele cartierelor-dormitor de la marginea marilor aglomerări urbane. Reporterii Observator Andreea Milea, Cristina Oprea, Andreea Filip, Iulia Pop, Clara Mihociu, Alex Prunean le prezintă telespectatorilor, la Observator, cât de scurt e drumul de la casa din vis la coşmarul de acasă. Din 14 martie, în fiecare luni, la ora 19.00. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » Seria de reportaje Coșmar residence debutează astăzi la Observator, la Antena 1