Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Te cunosc de undeva! 10 iunie 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira, show total: S-au transformat în Blu Cantrell și Sean Paul

Te cunosc de undeva! 10 iunie 2023. Show total în ediţia de sâmbătă a sezonului cu numărul 19, a emisiunii Te cunosc de undeva!, de la Antena 1. Codruța Filip și Valentin Sanfira au intrat în pielea personajelor Blu Cantrell și Sean Paul.

De Redactia Observator la 10.06.2023, 21:43
Vezi și

Valentin Sanfira a fost pus iar față în față cu cel mai mare coșmar al lui – rapp-ul în engleză, dar după tot efortul depus la repetiţii, a reuşit alături de Codruța Filip să pună cap la cap un moment incendiar. Chimia dintre cei doi a fost vizibilă pe scena de la Te cunosc de undeva!

Codruța Filip și Valentin Sanfira s-au transformat în Blu Cantrell și Sean Paul, iar momentul lor a fost aplaudat atât de jurați, cât și de colegii de la canapea. Ea a imitat aproape la perfecție reprezentaţia incofundabilă a artistei. Nu au lipsit nici mișcările provocatoare.

Jurizare Codruța Filip și Valentin Sanfira la Te cunosc de undeva! 10 iunie 2023

''Mi-ați plăcut foarte mult. Mi-a plăcut atitudinea. Astăzi sunt generoasă, nu vreau să văd decât ceea ce îmi place și să aud ceea ce e bine, frumos. Ați cântat în stil! Asta m-a interesat'', a exclamat Ozana Barabancea. "Ați evoluat foarte mult și această transformare este una dintre cele mai bune ale voastre. Codruța, ai cântat foarte bine, s-a simțit cât suflet ai pus, iar tu, mi-a plăcut, ai evoluat, rapp-ul își iese mult mai bine, a părut că știi de zici'', a spus și Andreea Bălan.

''Vreau să vă spun că nu e spectacol unde să nu mă iau de Mihai Petre. Și îți transmit multă sănătate din partea fanilor mei'', a glumit Valentin Sanfira.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus ''DA'' magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Vezi ediții integrale din noul sezon Te cunosc de undeva! online exclusiv în AntenaPLAY.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Te cunosc de undeva! 10 iunie 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira, show total: S-au transformat în Blu Cantrell și Sean Paul