Antena Meniu Search
x

Galerie foto Te cunosc de undeva! Anca Ţurcaşiu, în lacrimi: ''Mi-e greu!''

Anca Ţurcaşiu şi partenerul ei, Jean Gavril, au primit de la ruletă o transformare cu totul şi cu totul emoţionantă. Cei doi se vor transforma în cea de-a treia ediţie a transforming show-ului de la Antena 1, difuzată în Sâmbăta Mare, de la 20:00, în Benone Sinulescu şi vor interpreta melodia Prin pădure, pe cărare. În momentul în care au ajuns la primele antrenamente, pe Anca au copleşit-o emoţiile şi nu şi-a putut stăpâni lacrimilie.

de Redactia Observator

la 13.04.2023, 13:34

„Mă emoționează foarte tare să fac asta, pentru că l-am îndrăgit mult și am avut o relație de prietenie foarte frumoasă, aşa că îmi este greu. E foarte greu când te desparți de niște oameni pe care i-ai iubit!”, a dezvăluit Anca Ţurcaşiu, la antremanentele pentru cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!. La rândul lui, Jean a mărturisit că pe lângă emoţiile interpretării, resimte din plin şi dificultatea piesei: „Cel mai greu din referința asta este să încerci să menții ritmul, care este unul foarte rapid“.

Cum s-au descurcat Anca şi Jean, dar şi colegii lor cu transformările din cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea afla urmărind show-ul sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Iar până atunci, îşi pot vota în continuare transformarea favorită din cea de-a doua gală pentru Premiul de Popularitate, acordat în marea finală pe vot.a1.ro. După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » Te cunosc de undeva! Anca Ţurcaşiu, în lacrimi: ''Mi-e greu!''