Antena Meniu Search
x

Galerie foto Te cunosc de undeva! Premieră istorică: Cine sunt concurenţii care au obţinut cel mai mare punctaj acordat vreodată

Ajuns deja la al 19-lea sezon, tranforming show-ul Te cunosc de undeva! bifează în ediţia difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, o nouă premieră.

de Redactia Observator

la 27.04.2023, 11:06

Una dintre transformările propuse de ruletă pentru această ediţie a reuşit să convingă nu doar toţi juraţii să acorde punctaj maxim, ci şi concurenţii să ofere, la unison, cele 5 puncte de care dispun.

„În istoria Te cunosc de undeva!, acesta este punctajul maxim care ar fi putut fi obţinut într-o gală de un concurent sau de un cuplu de artişti! Este prima oară când se întâmplă asta!”, a anunţat Pepe, după ce artiştii şi-au acordat între ei, cele 5 puncte. Astfel, una dintre cele 8 transformări va fi punctată cu câte 12 puncte de fiecare dintre cei cinci juraţi ai show-ului şi cu câte 5 puncte de fiecare dintre colegii lor.

Cine sunt artiştii care au reuşit să îşi adjudece în palmares o asemenea reuşită, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Până atunci, aceştia îşi pot vota în continuare transformarea favorită pentru Premiul de Popularitate, acordat în marea finală pe vot.a1.ro. După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Te cunosc de undeva! Premieră istorică: Cine sunt concurenţii care au obţinut cel mai mare punctaj acordat vreodată