Antena Meniu Search
x

Video Te cunosc de undeva! Rona Hartner și Johny Romano au făcut spectacol cu interpretarea Corneliei Catanga

Show total pe scena Te cunosc de undeva! Rona Hartner și Johny Romano au fost în extaz când au aflat că se transformă în Cornelia Catanga în cea de-a șasea gală. Concurenții au intrat în platoul emisunii plini de încredere şi s-au bucurat de fiecare clipă. 

de Redactia Observator

la 15.10.2022, 21:52

Vezi și

Îmbrăcați cu rochii roșii până în pământ, Rona Hartner și Johny Romano au făcut spectacol cu interpretarea Corneliei Catanga. Cei doi au avut de pus în scenă melodia lăutărească ''Mama mea e florăreasă''. Nimeni nu a sta jos. Jurații au rămas cu gura căscată, iar publicul a izbucnit în aplauze. Pentru Johny a fost prima dată când a cântat live alături de un taraf.

Jurizare Rona Hartner și Johny Romao la Te cunosc de Undeva!

Dacă momentul celor doi a fost un succes, ce a urmat apoi s-a transformat într-un adevărat concert. Connect-R li s-a alăturat pe scenă, urmat de Sore și Emma de la Zu.

''Doamna Catanga a devenit o legendă care a făcut istorie în muzica lătărească, o femeie carismatică, iar voi în această seară, deși sunteți două personalități diferite, ați conturat-o atât de frumos (...) Johny în această seară m-a surprins atât de plăcut. Mi-a plăcut de am auzit, ce am văzut. O Catanga mai domoală, mai rafinată și voi un duo perfect'', a spus Ozana Barabancea.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00. La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte, care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Vezi mai multe momente de la Te cunosc de undeva! pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Te cunosc de undeva! Rona Hartner și Johny Romano au făcut spectacol cu interpretarea Corneliei Catanga