Antena Meniu Search
x

Galerie foto Te cunosc de undeva! WRS şi Emilian, din nou travesti. ''Când am auzit că trebuie să mă epilez din cap până în picioare, m-am speriat!''

După ce săptămâna trecută, transformarea în trupa Valahia şi interpretarea piesei Banana l-a pus în mare dificultate pe WRS, ajungând până în punctul în care a declarat râzând că suferă de ''depresie muzicală'', săptămâna aceasta a venit rândul lui Emilian să fie de-a dreptul terorizat de personajul în oglindă pregătit de ruletă pentru cea de-a şaptea gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

de Redactia Observator

la 12.05.2023, 12:29

Au primit de fiecare dată cu mare bucurie provocările ruletei, oricât de grele s-au dovedit a fi ele şi au reuşit personaje memorabile, care cu siguranţă vor intra în istoria transforming show-ului de la Antena 1. Însă anumite personaje reuşesc să îi scoată cu totul din zona de confort, aşa cum a fost şi cazul transformării în Thalia – Rosalinda. Pe cât de mult s-a bucurat WRS de personaj, pe atât de supărat a fost Emilian: „Când am văzut cum trebuie să mă îmbrac, când am văzut că trebuie să fiu iar -delfin-, să mă epilez din cap până în picioare, să fiu cu buricul gol... m-am speriat!”, a mărturisit artistul.

Cum s-au descurcat cei doi cu cea mai nouă provocare venită din partea ruletei, dar şi momentele celorlalţi concurenţi vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Până atunci însă, cei de acasă îşi pot vota în continuare transformarea favorită din cea de-a şasea gală pentru Premiul de Popularitate din marea finală pe vot.a1.ro. După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Te cunosc de undeva! WRS şi Emilian, din nou travesti. ''Când am auzit că trebuie să mă epilez din cap până în picioare, m-am speriat!''