Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 1 februarie 2022. Şapte morţi după un accident grav în judeţul Iaşi; A început recensământul populaţiei

Știrile zilei, 1 februarie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 01.02.2022, 20:09

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 1 februarie 2022

1) Accident teribil în judeţul Iaşi. 7 oameni şi-au pierdut viaţa după ce şoferul unui camion ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă. A acroşat o ambulanţă şi a lovit o dubă în care se aflau şase muncitori.

2) Facturile uriaşe au devenit o pacoste pentru maicile de la mănăstirea COLILIA. După ce au aşteptat 15 ani să aibă curent electric, acestea se gândesc acum să rezilieze contractul cu firma care furnizează energie.

3) A început Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor din România. Amânat cu un an din cauza pandemiei, acesta se va desfăşura în trei etape şi va fi realizat exclusiv online.

4) În ziua în care România a înregistrat un nou record de infectări cu coronavirus, Austria a devenit prima ţară din Europa în care vaccinarea este obligatorie. Adulţii care refuză să se imunizeze riscă amenzi de până la 3 mii 6 sute de euro.

5) Chinezii de pretutindeni sărbătoresc începutul unui nou an - anul Tigrului de Apă. Conform zodiacului, acesta este un simbol al puterii şi schimbării şi promite să aducă modificări semnificative într-un timp scurt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Update » Știrile zilei, 1 februarie 2022. Şapte morţi după un accident grav în judeţul Iaşi; A început recensământul populaţiei